Dolar 32,2820
Euro 34,5734
Altın 2.413,10
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Sinop’ta öğrencilerden önce ebeveynleri karne heyecanı yaşadı

SİNOP (AA) – Sinop'ta bir ilkokulda hayata geçirilen uygulama kapsamında öğrencilerden önce ebeveynlerine karne verildi.İstiklal İlkokulu yönetimi tarafından hayata geçirilen velilere karne uygulamasıyla ebeveynlerin çocuklarının karnelerine katkıları…

Sinop’ta öğrencilerden önce ebeveynleri karne heyecanı yaşadı
13 Ocak 2023 17:23
106
A+
A-

SİNOP (AA) – Sinop'ta bir ilkokulda hayata geçirilen uygulama kapsamında öğrencilerden önce ebeveynlerine karne verildi.

İstiklal İlkokulu yönetimi tarafından hayata geçirilen velilere karne uygulamasıyla ebeveynlerin çocuklarının karnelerine katkıları değerlendiriliyor.

Velilere çocuklarıyla ilgili çeşitli sorular yönelterek cevaplara göre velilere not verip karne düzenleyen okul yönetimi, bu uygulamayla çocukların eğitim hayatlarına katkı sunmayı hedefliyor.

Okul müdürü Yasin Sakallı, etkinlikte yaptığı konuşmada, karne almanın herkes için heyecan verici bir an olduğunu söyledi.

Velilerin yıllar sonra çocuklarının oturduğu sıralarda karnelerini almalarının onları çok heyecanlandırdığını vurgulayan Sakallı, şunları kaydetti:

“Çocuklarımızın karnesine biz ebeveynlerin katkısı nedir? Hem bu sorunun cevabını bulmak hem de kendi öz değerlendirmenizi yapabilmeniz için veli karnelerimizi tasarladık. Amacımız velilerin çocuklarıyla ilgili düşüncelerini, fikirlerini öğrenmek. Eğitim hayatlarına dair planlarını bizimle paylaşmalarını sağlamak. Bu karnelerle bir hafta sonra karne alacak yavrularımızın karnesini daha doğru değerlendirebileceğiz.”

Sakallı, konuşmasının ardından öğretmenlerle birlikte velilere karneleri dağıttı.

Muhabir: Sibel Kurtoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.