Dolar 34,2104
Euro 37,3141
Altın 2.947,95
BİST 8.832,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 15°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C

TBMM Başkanı Kurtulmuş’un “3. Madde” çıkışı tartışma yarattı

TBMM Başkanı Kurtulmuş’un “3. Madde” çıkışı tartışma yarattı
14 Ekim 2024 10:28
46
A+
A-

ANKARA-BHA

Özellikle AK Parti kurucularından ve eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Kurtulmuş’un önerisine sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulundu. Çelik, TBMM’nin tarihte hiç olmadığı kadar “etkisiz ve yetkisiz” bir kurum haline geldiğini belirterek, Kurtulmuş’un geçmişteki siyasi duruşunu ve sonradan AK Parti’ye katılmasını eleştirdi.

“Has Parti başkanı iken AK Parti’ye ve Sayın Erdoğan’a yönelik ağır eleştirilerde bulunan Sayın Kurtulmuş, ardından AK Parti’ye katılarak bugün Meclis Başkanı olmuştur” diyen Çelik, Kurtulmuş’un 3. maddeyle ilgili çıkışının geri adım atmakla sonuçlandığını belirtti.

Çelik’in, “3. Madde tartışması başlattı, ayar verildi, sonra çark etti” ifadeleri, Kurtulmuş’un tutumuna yönelik sert bir eleştiri olarak gündeme yansıdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.