Dolar 32,2247
Euro 34,9384
Altın 2.418,85
BİST 10.676,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C

2. Güven Çocuk Karnavalı gerçekleştirildi

İSTANBUL (AA) – Ankaralı minikler depremzede çocuklarla 2. Güven Çocuk Karnavalı'nda buluştu.Güven Sağlık Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, çocukların depremin olumsuz etkilerini unutabilmeleri için Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Kampüsü harekete …

2. Güven Çocuk Karnavalı gerçekleştirildi
3 Mayıs 2023 15:59
95
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Ankaralı minikler depremzede çocuklarla 2. Güven Çocuk Karnavalı'nda buluştu.

Güven Sağlık Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, çocukların depremin olumsuz etkilerini unutabilmeleri için Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Kampüsü harekete geçti.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlanan 2. Geleneksel Çocuk Karnavalı, miniklere keyifli bir gün yaşattı.

Ankara Valiliği ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün destekleriyle iletişim kurulan depremzede çocuk ve aileleri Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Kampüsü'nde misafir edildi.

Etkinlikte çocukların birbirleriyle kaynaşması ve keyifli bir gün geçirmesi sağlanırken, çocuklar için kampüs bahçesinde birçok oyun alanı hazırlandı. Kurulan sahnede “TRT Çocuk Aslan ve Arkadaşları” miniklere eğlenirken öğrenmeyi öğretti.

Dileyen çocuklar satranç standında birbiriyle yarıştı, dileyenler eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen ok atma etkinliğine katıldı. İlk kez ok ve yay kullanmayı öğrenenler keyifli görüntüler oluşturdu.

Karnavalda, oyun parkurları, pamuk şeker ve patlamış mısır stantları, yüz boyama etkinlikleri de unutulmadı. Çocuklar doyasıya eğlenirken, aileleri de yemek ve kafeterya alanlarında dinlenme imkanı buldu.

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.