Dolar 32,3846
Euro 34,7462
Altın 2.398,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 21°C

7. Bartın Bisiklet Festivali düzenlenecek

BARTIN (AA) – Amasra Belediyesi ve Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği tarafından 7. Bartın Bisiklet Festivali düzenlenecek. Festival …

7. Bartın Bisiklet Festivali düzenlenecek
4 Ekim 2022 15:22
100
A+
A-

BARTIN (AA) – Amasra Belediyesi ve Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği tarafından 7. Bartın Bisiklet Festivali düzenlenecek.

Festival koordinatörü Mustafa Artar, AA muhabirine, 6 Ekim'de Amasra Cumhuriyet Meydanı'nda açılış töreni ve tur başlangıcıyla start alacak festivale ülke genelinden yaklaşık 200 bisikletlinin katılacağını söyledi.

Her yıl değişen bisiklet rotaları ile Bartın ve Amasra'nın alternatif turizm faaliyetlerine katkı, bisikletin gündelik yaşamın bir parçası olması için farkındalık çalışmalarına katkı ve sezon dışı düzenlenen organizasyonla yerel ekonomiye katkı sunmayı amaçladıklarını aktaran Artar, “Festival süresince gezilecek rotalarda başta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının (BAKKA) kent genelinde bisiklet üzerinden geliştirmiş olduğu projeler ve bu projelerde ortaya koyduğu turizm destinasyonlarının yerinde test edilmesi de gerçekleşmiş olacaktır. Amasra Belediyesinin yanı sıra kamu kurumlarının da destekleriyle organize edeceğimiz festivalimizde Bartın'ın kıyı ve dağlık kesimlerinde zevkli sürüşlerle dostları buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Nurhan Çorlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.