Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 26°C
Çar 22°C

A101’e B2B Excellence Awards’ta en itibarlı iş ortağı ödülü

İSTANBUL (AA) – A101, Türkiye'nin en itibarlı iş ortaklarının ödüllendirildiği B2B Excellence Awards'ta temizlik kategorisinde en itibarlı iş ortağı oldu.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğiyle gerçe…

A101’e B2B Excellence Awards’ta en itibarlı iş ortağı ödülü
25 Mayıs 2023 19:49
67
A+
A-

İSTANBUL (AA) – A101, Türkiye'nin en itibarlı iş ortaklarının ödüllendirildiği B2B Excellence Awards'ta temizlik kategorisinde en itibarlı iş ortağı oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğiyle gerçekleştirilen ve Deloitte Türkiye'nin de uzmanlığıyla sürece katkı sunduğu B2B Excellence Awards kazananları, Divan Kuruçeşme'de gerçekleştirilen törenle ödüllerine kavuştu.

Kuantum Araştırma'nın 70 bin dakikayı aşan, 12 ilde 2 bin 800 işletmeyle 20 sektörde gerçekleştirdiği araştırma, yüzde 95 güven düzeyinde gerçekleştirildi.

Saha süreci 1 Eylül-10 Ekim 2022'de, veri kontrol süreci 4 Eylül-15 Ekim 2022'de, analiz ve raporlama ise 16-20 Ekim 2022'de gerçekleştirilen çalışmada, kantitatif araştırma yönteminde Bilgisayar Destekli Telefon Anketi (CATI) tekniği kullanıldı.

Araştırma sonucu A101, temizlik kategorisinde ekosisteminde bulunan paydaşlarının gözünde en itibarlı marka olarak ölçümlendi.

Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nda da en itibarlı süpermarket olarak güvenilir ve saygınlığını tescilleyen A101, Türkiye'nin 81 ilinde ve tüm ilçelerinde, 12 bini aşkın marketi ile faaliyet göstermeye devam ediyor.

Güvenilir ve saygın bir marka olarak konumlanma stratejisini ön planda tutan ve süpermarket kategorisinde en itibarlı marka seçilen A101, temizlik kategorisinde de iş ortaklarının gözünde en itibarlı marka ödülünü almaya hak kazanarak başarılarına bir yenisini eklemiş oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen A101 Satın Alma Grup Müdürü Gürkan Gür, “Temizlik kategorisinde aldığımız en itibarlı iş ortağı ödülü, ekosistemimizde yer alan tedarikçi paydaşlarımızın bizlere duyduğu güvenin bir simgesidir. Kurumsal itibarı her zaman ön planda tutan bir marka olarak bu ödüle bizleri layık gören tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.