Dolar 32,3546
Euro 34,6875
Altın 2.393,28
BİST 10.159,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Ahlatcı Çorum FK-Sakaryaspor maçının ardından

– Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam:
– “Bugün içeride ilk defa aldığımız 3 puan açıkçası bizi çok mutlu etti”
– Sakaryaspor Teknik Direktörü Turgay Karslı:
– “Sonuç bizi düşündürmesin, bu oyun bizi geleceğe doğru yeniden hedefe kilitlesin”

Ahlatcı Çorum FK-Sakaryaspor maçının ardından
23 Eylül 2023 22:49
67
A+
A-

ÇORUM (AA) – Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında ağırladığı Sakaryaspor'u 1-0 yenen Ahlatcı Çorum FK'nin teknik direktörü Tahsin Tam, iç sahadaki ilk galibiyetin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Tam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını aktardı.

Sakaryaspor'un kaliteli oyuncuları kadrosunda bulunduran ama istediğini elde edememiş güçlü bir camia olduğunu vurgulayan Tam, “Sakaryaspor'a karşı maçımızın çok kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Buna dönük tüm hazırlıklarımızı yaptık. Bugün içeride ilk defa aldığımız 3 puan açıkçası bizi çok mutlu etti. Camiamızın da böyle bir beklentisi vardı. Deplasman galibiyetlerimizden sonra iç sahada bir galibiyete de ihtiyacımız vardı. Çok şükür bugün muvaffak olduk. İnşallah bunun devamı gelecek. Disiplini elden bırakmadan, saflarımızı sıkılaştırarak çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

– Karslı: “Sadece sonuca gidemedik”

Sakaryaspor Teknik Direktörü Turgay Karslı, ortaya koydukları performansın skora yansımadığını dile getirdi.

Çorum FK'nin geçmiş maçlarında nasıl arkadan oyunu başlattığını, top taşınırken kimlerle bağlantı kurulduğunu bildiklerini anlatan Karslı, şu görüşlerini paylaştı:

“Biz 'Onlara karşı nasıl pozisyon üretebiliriz' diye biraz kafa yorduk. Bugün oyuncularımız, verdiğimiz tüm ödevleri başarıyla yerine getirdiler. Sadece sonuca gidemedik. Yoksa akan oyun içerisindeki bütün dengeleri biz elimizde tuttuk. Onların merkezdeki pas bağlantılarını kapatacak koridorlara biz iyi duvar ördük. Onlara karşı az temas, çabuk oyunlu bir reaksiyon gösterdik. Ancak dediğim gibi, mücadelemiz sonuca yansımadı. Tabii ki bu deplasmanda 1 puan almak da önemliydi. Biz üç puan için gelmiştik. Takdir edersiniz ki sahada zaten biz bunu ispatladık ama sonuca yansımadı. Sonuç bizi düşündürmesin, bu oyun bizi geleceğe doğru yeniden hedefe kilitlesin. Bunu istiyorum.”

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.