Dolar 32,3663
Euro 34,6979
Altın 2.388,22
BİST 10.176,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

AK Parti Karabük Teşkilatından ziyaret

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük Teşkilatı, Eflani ilçesini ziyaret etti, kent genelindeki sağlık yatırımlarını inceledi. AK Parti Karabük …

AK Parti Karabük Teşkilatından ziyaret
2 Ocak 2022 17:12
198
A+
A-

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük Teşkilatı, Eflani ilçesini ziyaret etti, kent genelindeki sağlık yatırımlarını inceledi.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) Sevgi Yiğit, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve teşkilat kademeleri, Eflani ilçesinde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Vatandaşın ve esnafın yeni yılını tebrik eden teşkilat üyeleri, Eflani Belediyesinin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, Damızlık Kaz İşletmesi ve İçme Suyu Artıma Tesisi'ni inceledi.

Altınöz, her daim halkın içinde ve yanında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirtti.

– Sağlık yatırımlarına inceleme

Milletvekilleri Ünal ve Güneş, İl Başkanı Altınöz ile Karabük'te yapılan sağlık yatırımlarını da inceledi.

Safranbolu Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu inşaatı ile Beşbinevler'deki 78 yataklı ek hastane binası inşaatını gezen heyet, yetkililerden bilgi aldı.

Heyet, daha sonra Beşbinevler Semt Polikliniği, İl Sağlık Müdürlüğü, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.