DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’dan 10 Kasım mesajı

TRABZON (AA) – AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı …

Banner Resmi
09.11.2021
185
A+
A-

TRABZON (AA) – AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cora, mesajında, Atatürk'ü anlamak, gençlere ve çocuklara anlatmanın, yaşanan zorlukları ve verilen eşsiz mücadeleyi unutmadan birlik ve beraberlik içinde istikbal yolunda yakılan meşaleyi yeni nesillere emanet etmenin önemli olduğunu vurguladı.

AK Parti olarak aklın ve biliminin öncülüğünde sanayiden sağlığa, turizmden spora, eğitimden tarıma kadar her alanda Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak, bölgesinde lider ve dünya liginde daha güçlü Türkiye için gece gündüz demeden kararlılıkla çalıştıklarının altını çizen Cora, şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına doğru ilerlediğimiz tarihi süreçte 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sarılıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'yi istikrarlı bir şekilde büyütmeye, sınırlarımız içinde ve sınırlarımızın ötesinde milletimizin hak, hukuk ve menfaatlerini korumaya devam ediyoruz. Çünkü biz şunu çok iyi biliyoruz ki Atatürk'ü anlamak da anmak da böyle olur. Bu düşüncelerle vefatının 83. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum.”

Muhabir: Tuğba Yardımcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.