Dolar 32,5999
Euro 34,7203
Altın 2.497,86
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 27°C

AK Parti’li Keşir’den Düzce’de girişimci kadınlara ziyaret

– Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir:
– “Büyük Türkiye hayaline ulaşacaksak bu mutlaka kadın erkek, omuz omuza ve kadınların emeğiyle olacak”

AK Parti’li Keşir’den Düzce’de girişimci kadınlara ziyaret
25 Mayıs 2023 19:13
77
A+
A-

DÜZCE (AA) – AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Düzce Kadın Emeği Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaretinde girişimci kadınlarla sohbet edip, girdiği gözleme dükkanında hamur açan ve gözleme yapan Keşir, AK Parti olarak büyük Türkiye hayaliyle yola çıktıklarını söyledi.

Bu hayalin kadın emeği olmadan gerçekleşemeyeceğini vurgulayan Keşir, “Kadın mutlaka üretimin içerisinde olmalı. Fakat kadını tektipleştirmeden, sabah 8 akşam 6 mesai formatı olmadan, getirdiğimiz yarı zamanlı esnek çalışma modeliyle başaracağız.” dedi.

Keşir, bu kapsamda ev eksenli çalışanlara sigorta imkanı getirdiklerini anlatarak, “Pek çok üretimi çeşitlendirdik. Kadın emeğinin kayıt altına alınmasını çeşitlendirdik. Bu anlamda eğer biz, büyük Türkiye hayaline ulaşacaksak bu mutlaka kadın erkek, omuz omuza ve kadınların emeğiyle olacak.” diye konuştu.

Kadınların sadece yaptıkları ürünleri satmakla değil aldıkları eğitimlerle de gelişimlerini sağladıklarına dikkati çeken Keşir, şöyle devam etti:

“Kadınlarımıza her açıdan eğitimler veriliyor. Kadınlar hayatın tüm alanlarında; girişimcilik, bağımlılıkla mücadele ve diğer sosyal konularda eğitimler alıyor. Düzce'deki Kadın Emeği Merkezi'mizde bu bahsedilen konuların tamamı gerçekleşiyor. Bu anlamda merkez Türkiye'de ilk. Üretkenliği ile örnek bir model.”

Muhabir: Murat Aslan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.