Dolar 32,8309
Euro 35,2166
Altın 2.446,73
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Az Bulutlu
Samsun
26°C
Az Bulutlu
Sal 27°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 27°C

Akçakoca’da “Hareket et sağlıklı yaşa” etkinliği düzenlendi

DÜZCE (AA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde “Hareket et sağlıklı yaşa” etkinliği düzenlendi. İlçe Sağlık Müdürlüğünce Akçakoca Kaymakamlığı ve …

Akçakoca’da “Hareket et sağlıklı yaşa” etkinliği düzenlendi
13 Ekim 2022 08:23
128
A+
A-

DÜZCE (AA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde “Hareket et sağlıklı yaşa” etkinliği düzenlendi.

İlçe Sağlık Müdürlüğünce Akçakoca Kaymakamlığı ve Akçakoca Belediyesinin desteğiyle 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda yapılan etkinlikte, vatandaşlara spor yapmanın faydaları anlatıldı.

Katılımcılar, fiziksel aktivite, beslenme ve diyet, psikolojik farkındalık ve motivasyon ile kanser tarama konusunda bilgilendirildi, anne ve hamilelere de emzirme konusunda eğitim verildi.

Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk, AA muhabirine, sağlık için spor yapmanın önemine dikkat çekmek için bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Spor aletlerinin kullanımı için eğitim çalışması yapalım dedik. Bunu yaparken sosyo-psikolojik durumları için doktorumuzu getirdik. Diyetisyen doktor da gerekli bilgilendirmelerde bulundu.” dedi.

Çabuk, diyetisyen, psikolojik destek ve egzersiz ihtiyacı olanları kurumlara ve aile hekimlerine davet ederek hekimle buluşmasını sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Etkinliğe katılan Hacı Yusuflar Mahallesi Muhtarı Lütfi Özcan da çok memnun kaldığını dile getirdi.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.