DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Allan Petersen, Danimarka Pazarı Sorumlusu olarak Corendon Airlines ailesine katıldı

İSTANBUL (AA) – Havacılık sektöründe başarılı bir kariyer sürdüren Allan Petersen, Danimarka Bölge Temsilcisi olarak Corendon Airlines ailesine …

Banner Resmi
14.02.2022
148
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Havacılık sektöründe başarılı bir kariyer sürdüren Allan Petersen, Danimarka Bölge Temsilcisi olarak Corendon Airlines ailesine katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Danimarka pazarına yeni adım atan ve 2022 yazında Türkiye, Yunanistan ve İspanya'ya direkt uçuşlar sunan Corendon Airlines, bu pazarda görev almak üzere yeni bir ismi bünyesine kattı.

8 Nisan 2022'den itibaren Kopenhag, Billund ve Aalborg'dan Türkiye, Yunanistan ve İspanya'ya direkt uçuşlara başlayacak olan Corendon Airlines, haziran ayı itibariyle 2 uçağını Kopenhag, 1 uçağını da Billund'a base ederek operasyonlarını gerçekleştirecek.

1963 yılında doğan Allan Petersen, lisans eğitimini Warwick Üniversitesi'nde Stratejik Yönetim alanında tamamladı. Petersen, havacılık kariyerine İngiltere'nin bayrak taşıyıcısı olan British Airways'in kargo bölümünde başladı ve 11 yıl süresince British Airways'te üst düzey görevler de dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Cathay Pacific'e transfer olarak başarı trendini sürdüren Allan Petersen, Cathay Pacific'te 19 yıl boyunca satış müdürü pozisyonunda görevini sürdürdü. Petersen, 2022 itibarıyla Corendon Airlines'in Danimarka pazarındaki büyüme stratejilerine destek vermek ve uluslararası hava yolunun bu pazardaki B2B ilişkilerini sürdürmek amacıyla Corendon Airlines'a Bölge Satış Temsilcisi olarak katıldı.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.