Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Allianz, Masterpass ile müşterilerin hayatını kolaylaştırıyor

İSTANBUL (AA) – Allianz Türkiye, Mastercard iş birliğiyle yeni bir ödeme deneyimi sunuyor. Allianz Türkiye'den yapılan açıklamaya göre …

Allianz, Masterpass ile müşterilerin hayatını kolaylaştırıyor
27 Ocak 2022 01:03
419
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Allianz Türkiye, Mastercard iş birliğiyle yeni bir ödeme deneyimi sunuyor.

Allianz Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, kullanım alışkanlıklarını ve dijital gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Geleceğin Allianz’ını dijital teknolojiyle inşa eden Allianz Türkiye, müşterilerini kullanıcı dostu bir ödeme deneyimiyle bir araya getiriyor. Mastercard’ın kart saklama çözümü Masterpass ile iş birliği yapan Allianz Türkiye, müşterilerine ödemelerini Allianz’ım mobil uygulaması üzerinden “hızlı, kolay ve güvenli” şekilde tamamlama imkanı sunuyor.

Sigorta sektöründe ödeme sistemlerine Masterpass’i entegre eden “ilk” kurum olan Allianz Türkiye müşterilerine, istedikleri takdirde, farklı uygulamalardaki Masterpass altyapısında kayıtlı olan kartlarını Allianz’ım uygulamasında da görüntüleyip, ödemelerini tek adımda tamamlayabilme kolaylığı getiriliyor.

Allianz müşterileri ödeme yaparken birçok kayıtlı kart arasından seçim yapabiliyor veya yeni kartlarını Allianz’ım uygulamasına kaydedip sonraki poliçe ödemelerinde de tek adımda ödemelerini tamamlayabiliyorlar.

İlk aşamada hayat dışı ürünlerin ödemelerinin yapılabileceği Masterpass altyapısı kısa süre içerisinde diğer poliçelerin ödemeleri için de kullanılabilecek.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.