Dolar 32,5863
Euro 34,7510
Altın 2.422,36
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Çar 30°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 20°C

Alperen Şengün’lü NBA All-Star heyecanı TV+’ta yaşanacak

İSTANBUL (AA) – Dünyanın en önemli basketbol ligi NBA’de yılın organizasyonu olan All-Star hafta sonu heyecanı TV+’ta yaşanacak. Turkcell'den …

Alperen Şengün’lü NBA All-Star heyecanı TV+’ta yaşanacak
3 Şubat 2022 12:15
153
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Dünyanın en önemli basketbol ligi NBA’de yılın organizasyonu olan All-Star hafta sonu heyecanı TV+’ta yaşanacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, sporda en iyilerin buluşma noktası TV+’ta spor şöleni hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın en önemli spor organizasyonları NBA ve NFL’in yanı sıra Avrupa’nın en değerli futbol ligi İngiltere Premier League’in ve İtalya Serie A’nın heyecanı da TV+’ta sporseverlerle buluşuyor.

Sporseverler, şubat ayında TV+’ta basketbol şölenine şahitlik edecek. Dünyanın en önemli basketbol liglerinden biri olan NBA’de All-Star heyecanı TV+’ta yaşanacak. 18-20 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek NBA All-Star hafta sonunda milli basketbolcu Alperen Şengün de forma giyecek. Başarılı oyuncu, Rising Star mücadelesinde yer alırken hem bu maçın hem de tüm All-Star hafta sonunun heyecanı TV+’ta yaşanacak.

TV+’ta şubat ayının bir diğer önemli spor organizasyonu da NFL’de şampiyonu belirleyecek Super Bowl mücadelesi olacak. 13 Şubat’ta Kaliforniya’daki SoFi Stadyumu’nda Los Angeles Rams ile Cincinnati Bengals, sezonu şampiyon tamamlamak için karşı karşıya gelecek. Rams’in ikinci, Bengals’in ise ilk şampiyonluğunu aradığı mücadele TV+’tan yayınlanacak.

Şubat ayı boyunca İngiltere Premier League’de tüm maçlar, TV+ ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. İtalya Serie A’da ise Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter, milli futbolcunun eski takımı Milan’la kozlarını TV+ ekranlarında paylaşacak. Milano derbisi, 5 Şubat’ta TV+’tan naklen yayınlanacak.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.