Dolar 32,4151
Euro 34,8070
Altın 2.419,64
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Ankara Keçiörengücü-Giresunspor maçının ardından

– Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Cenk Özcan:
– “Çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Oynayan, oynamayan, kadroya girmeyen herkes çok çalışıyor. Bunun sonucunda da 3 puan geldi”
– Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan:
– “Hatalarımızdan ders çıkartacağız”

Ankara Keçiörengücü-Giresunspor maçının ardından
23 Eylül 2023 19:59
67
A+
A-

ANKARA (AA) – Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Bitexen Giresunspor'u 3-1 yenen Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Cenk Özcan, futbolcularının hepsinin çok çalıştığını, bunun sonucunda da 3 puanı aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cenk Özcan, zor bir maç olacağını bilerek sahaya çıktıklarını belirterek, “Bizim için bir eşik maçıydı. Serhat (Gülpınar) Hoca'mız ve ekibi hafta boyunca rakibin eksilerine ve artılarına yönelik opsiyonel çalışmalar yaptı. Bunun sonucunda bugün maçı aldık. Rakibin çift sol ayaklı stoperle oynamasının kendimize nasıl avantaj ve dezavantaj olacağını düşünerek bir kurgu planladık ve bu kurgunun sonunda gülen taraf olduk.” diye konuştu.

Özcan, geçen hafta kullandıkları 12 kornerden, ondan önceki hafta da kullandıkları 8 kornerden gol atamadıklarını belirterek, “Fakat bu hafta duran toplardan gol kazandık. Biz her hafta çalışan, eksikleri üzerine inşa eden, daha ileriye güzel plan kuran bir takımız. İnanıyorum ki yetiştirirken yarışır pozisyona geleceğiz. İnşallah kazandığımız bu maçta bir sinyal olur. Çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Oynayan, oynamayan, kadroya girmeyen herkes çok çalışıyor. Bunun sonucunda da 3 puan geldi. Önümüzdeki hafta Kocaelispor maçıyla devam edeceğiz. Deplasmanda elimizden gelenin en iyisini yapıp, oradan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

– Kaplan: “Hatalarımızdan ders çıkartacağız”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, maçta çok basit hatalar yaptıklarını belirterek, “Özellikle iki duran toptan yediğimiz gol, bize biraz pahalıya patladı. İlk 20 dakika istediğimiz oyunu bir türlü oynayamadık. Rakibin duran toplarda çok etkili olduğunu biliyorduk. Ona göre çalışmalarımızı da yapmıştık ama ne yazık ki sahada bunu uygulayamadık.” şeklinde konuştu.

Genç ve dinamik bir takım olduklarını dile getiren Kaplan, “Bugün belki havanın sıcak olması her iki takımı da etkilemiş olabilir. İki takım oyuncularını da kutluyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu maçtaki hatalarımızdan ders çıkartacağız. Önümüzde Altay maçımız var ona hazırlanıp, bu mücadeleyi iyi bir şekilde geçmek istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.