Dolar 32,1652
Euro 35,1552
Altın 2.472,54
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Anneler Günü için hediyeler Boyner’de

İSTANBUL (AA) – Boyner, Anneler Günü’nde annelerin zevkine hitap edecek özel seçkiler sunuyor.Şirket açıklamasına göre, Boyner, ayakkabıdan çantaya, elbiselerden trençkotlara, kozmetikten aksesuara ve spor giyime kadar özel parçalar ile Anneler Günü'n…

Anneler Günü için hediyeler Boyner’de
4 Mayıs 2023 12:43
86
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Boyner, Anneler Günü’nde annelerin zevkine hitap edecek özel seçkiler sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Boyner, ayakkabıdan çantaya, elbiselerden trençkotlara, kozmetikten aksesuara ve spor giyime kadar özel parçalar ile Anneler Günü'ne hazır.

Dünyaca ünlü kozmetik, kişisel bakım ve parfüm markalarını bir arada sunan Boyner, güzellik ve bakım rutinlerine özen gösteren anneler için seçilecek hediyelerin alışverişini kolaylaştırıyor.

Boyner'in seçkisinde anneleri özel hissettirecek, floral bahar notalı parfümlerden vücut bakımına kadar pek çok ürün geniş bir yelpazede sunuluyor.

Hediye seçimi konusunda kararsız kalanların tercihi ise Boyner Gift Card oluyor. Boyner mağazalarından ve boyner.com.tr'den farklı tutarlarda satın alınabilen hediye kartları sayesinde hediye seçiminde zorlananlar sevdiklerini mutlu edebiliyor.

Anneler Günü'nde hediyeler Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr'de yerini alıyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.