Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Antalyaspor

– Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu:
– “Kaybettiğimiz için üzgünüz. Yeni bir takım olma yolunda mücadele ediyoruz. Önümüzdeki süreçte gerçekten iyi bir takım olacağız”

Antalyaspor
23 Eylül 2023 23:43
87
A+
A-

ANTALYA (AA) – Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor'a 2-0 yenilen Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, “Kaybettiğimiz için üzgünüz. Yeni bir takım olma yolunda mücadele ediyoruz. Önümüzdeki süreçte gerçekten iyi bir takım olacağız.” dedi.

Eroğlu, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın başında oyun üstünlüğünü ellerine aldıklarını söyledi.

Ön alan baskısını iyi yapan Antalyaspor'a karşı orta sahadan üçüncü bölgeye geçişleri değerlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Eroğlu, “Savunma arkasına attığımız toplarla pozisyon bulduk. Golü biz atsaydık farklı bir senaryo oluşabilirdi. Son maçlarda olduğu gibi yine şanssız bir gol yedik. 2-0'dan çevirmek için efor sarf ettik ama girdiğimiz pozisyonları bir türlü değerlendiremedik.” diye konuştu.

Deplasmanda oynamalarına rağmen gol pozisyonları bulduklarına dikkati çeken Eroğlu, “Kaybettiğimiz için üzgünüz. Yeni bir takım olma yolunda mücadele ediyoruz. Önümüzdeki süreçte gerçekten iyi bir takım olacağız. Göreceksiniz. Süreç bizim tarafımızda iyi işlemiyor. Son 5 maçın 4'ünü deplasmanda oynadık. Fikstür böyle denk geldi. Bu durumun altından kalkmak zorundayız.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.