Dolar 32,1428
Euro 35,1369
Altın 2.472,73
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Araç Çayı Projesi’nin sözleşmesi imzalandı

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, ihalesi yapılan Araç Çayı Projesi ıslahı 1. kısım işi sözleşmesinin, Devlet Su İşleri …

Araç Çayı Projesi’nin sözleşmesi imzalandı
12 Ağustos 2022 13:43
140
A+
A-

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, ihalesi yapılan Araç Çayı Projesi ıslahı 1. kısım işi sözleşmesinin, Devlet Su İşleri (DSİ) 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim ile firma yetkilisi arasında imzalandığını bildirdi.

Altınöz, yaptığı yazılı açıklamada, iş kapsamında 1500 metre dere ıslahı ile yaya ve araç köprüsü yapılacağını belirtti.

Karabük'ün refahını artıracak yatırımların sıkı takipçisi olduklarının altını çizen Altınöz, “Karabük'ün modern şehir görüntüsü ve zengin sosyal yaşamı açısından çok önemli bir rol alan bu proje, yeni kentsel gelişim alanlarının da tetikleyicisi olacaktır.” ifadesini kullandı.

Altınöz, Karabük'e verdikleri destek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'ye teşekkür etti.

Muhabir: Nurhan Çorlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.