Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Artvin Hopaspor, İzmir’e 3 puan hedefiyle gidecek

ARTVİN (AA) – TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Artvin Hopaspor'da, kulüp başkanı Başkan Lütfü Kolçak, yarın deplasmanda …

Artvin Hopaspor, İzmir’e 3 puan hedefiyle gidecek
7 Ekim 2022 14:51
104
A+
A-

ARTVİN (AA) – TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Artvin Hopaspor'da, kulüp başkanı Başkan Lütfü Kolçak, yarın deplasmanda karşılaşacakları Bergama Belediyespor'u yenerek ligde 3 puanla tanışmak istediklerini söyledi.

Kolçak, 3 puan ile ligde 17. sırada yer aldıklarını, bu durumdan camia olarak hoşnut olmadıklarını belirterek, “Ligde maalesef isteğimiz yerde değiliz. İnanın başta kulüp başkanı olarak ben ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarım son derece üzgünüz. Ancak yönetim olarak futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Alacağımız bir galibiyetle toparlanarak kısa sürede ligde hak ettiğimiz sıralamada yerimizi alacağız.” dedi.

Bergama Belediyespor maçına hazır olduklarını dile getiren Kolçak, “Bu maça çok iyi hazırlandık. Bugün İzmir'e hareket edeceğiz. Güzel bir oyunla ligde ilk galibiyetimizi alarak 3 puanla tanışmak istiyoruz. Zevkli ve çekişmeli bir maç olacağına inanıyorum. Alacağımız bir galibiyet bize çok şey katacaktır. Şiddetle 3 puana ihtiyacımız var.” diye konuştu.

Kolçak, İzmir’de yaşayan taraftarları maça davet ederek, “Takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan vefakar taraftarlarımızın desteğini de arkamıza alarak bu deplasmandan istediğimiz puan ve puanları alarak mutlu bir şekilde evimize dönmek istiyoruz.” ifadesini kullandı.

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.