Dolar 32,5522
Euro 34,9049
Altın 2.427,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 19°C

Atakum’da ‘Sevgililer Günü’ne özel etkinlik

YIL BOYUNCA BİRÇOK KAMPANYA VE ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPAN YEŞİLYURT ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ (AVM), MİSAFİRLERİNİ ‘SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL DÜZENLEYECEĞİ HEYECAN DOLU YEPYENİ BİR ETKİNLİĞE DAVET EDİYOR.

Atakum’da ‘Sevgililer Günü’ne özel etkinlik
19 Eylül 2021 07:44
363
A+
A-

Yıl boyunca birçok kampanya ve etkinliğe ev sahipliği yapan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), misafirlerini ‘Sevgililer Günü’ne özel düzenleyeceği heyecan dolu yepyeni bir etkinliğe davet ediyor.

Yeşilyurt AVM Sevgililer Günü’ne özel düzenleyeceği kampanyayla ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutmaya hazırlanıyor. “Şans Yolu” etkinliğinde, misafirler hediyelere ulaşmak için mücadele ederken eğlence dolu anlar geçirecek. Başlama işaretiyle birlikte, platformda bulunan kırmızı ışıklara yakalanmadan oyunu tamamlayan yarışmacılar final ödülü kazanma fırsatı yakalayacak.

Oyunun birinci turunu tamamlayıp devam etmek istemeyen yarışmacıların birinci tur ödülü “Sukulent Çiçeği”, oyunu tamamlayan yarışmacıların da “Tahta Yürek” ödülü kazanacağı etkinlikte ziyaretçiler eğlenirken hediyeler de kazanabilecekler. 12-14 Şubat günleri arasında gerçekleştirilecek kampanyada toplamda ya da tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Lucky Card sahipleri fiş ya da faturalarını danışma bankosuna işletip, 1. katta kurulacak olan platformda “Şans Yolu” oyununu oynayabilecek.

Alışveriş ve eğlencenin Atakum’daki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card’ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.