Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Samsun
°C
°C
°C
°C
°C

Bartın Valisi Arslan, Ulus’ta köyleri ziyaret etti

BARTIN (AA) – Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ulus ilçesine bağlı bazı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yukarıdere, Çubukbeli, Köklü …

Bartın Valisi Arslan, Ulus’ta köyleri ziyaret etti
6 Ekim 2022 16:16
99
A+
A-

BARTIN (AA) – Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ulus ilçesine bağlı bazı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yukarıdere, Çubukbeli, Köklü, Kozanlı, Aşağıçamlı ve Alıçlı köylerinde vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinleyen Arslan, muhtarlardan da köylerin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Köy ziyaretleri ile vatandaşlarla her fırsatta yan yana gelerek talepleri ve sorunları yerinde tespit ettiklerini aktaran Arslan, çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunduklarını aktardı.

Arslan, ilgili kurum müdürlerine iletilen taleplerin değerlendirilmesi ve takip edilmesi için gereken talimatları verdiklerini de kaydetti.

Ziyaretlerde, Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, İl Jandarma Komutanı Ersin Aslan, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Genel Meclis üyesi Kadir Saraç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, Ulus Orman İşletme Müdürü Recep Düşünmez ve kurum temsilcileri de hazır bulundu.

Muhabir: Yücel Velioğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.