Dolar 32,3717
Euro 34,7544
Altın 2.413,87
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Bartın Valisi Sinan Güner’den TSO’ya ziyaret

BARTIN (AA) – Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık'ı ziyaret etti. Balık, oda olarak …

Bartın Valisi Sinan Güner’den TSO’ya ziyaret
18 Kasım 2021 16:56
200
A+
A-

BARTIN (AA) – Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık'ı ziyaret etti.

Balık, oda olarak sürekli kurumlarla temas içinde olduklarını ve kentin gelişmesi adına çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Kentteki tüm kurum ve kuruluşların ortak paydasının Bartın olduğunu ifade eden Balık, şöyle konuştu:

“İş dünyası olarak her zaman sorumluluğumuzun bilincinde olduk. İlimizin en büyük avantajlarından biri de kurumlar arasında iş birliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalardır. Oda yönetimi olarak, sürekli kurumlarla dirsek temasındayız. Sağlanan birlikteliğin sizlerin de katkısıyla artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sorumluluğumuzun bilinciyle kentimiz ve ülkemiz için üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz. İnşallah sizin öncülüğünüzle beraber kentimizi daha üst noktalara taşıyacağız.”

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Güner, TSO yönetim kurulu üyeleriyle ilin sosyal, ekonomik ve kültürel sorunları, çözüm yollarının yanı sıra, Bartın Organize Sanayi Bölgesinin durumu, il ve bölgesel kalkınmaya katkı sunabilecek birçok konu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarette, TSO Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur ve Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyesi Gülin Aldatmaz ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara hazır bulundu.

Muhabir: Yücel Velioğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.