Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

Başkan Güler’den “millilik ve Türkiye” vurgusu

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET HİLMİ GÜLER, “BAŞINDAN BERİ İÇERİSİNDE BULUNDUĞUMUZ BU KURULUŞ, AYNI ZAMANDA DÜNYAYA DA ÖRNEK OLUYOR. HEM MİLLİ, HEM DE EZİLMİŞ ÜLKELERE ÖRNEK OLABİLECEK HAKKI, ADALETİ, BAŞARIYI, HELAL VE HARAMI BAŞARI İLE ÖĞRETEN BİR KURUM. DOLAYISI İLE İHTİYACIMIZ VARDI, ORDU’DA GECİKMELİ DE OLSA KURULMASI MEMNUNİYET VERİCİ. MÜSİAD SADECE İŞ İNSANLARI DEĞİL, AYNI ZAMANDA EMEK, MİLLİLİK VE TÜRKİYE DEMEK” İFADELERİNE YER VERDİ.

Başkan Güler’den “millilik ve Türkiye” vurgusu
21 Eylül 2021 01:35
379
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin Ordu Şubesi, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Şube açılışı için, Altınordu Belediyesi önünde kurdele kesme töreni düzenlendi. Törende konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Başından beri içerisinde bulunduğumuz bu kuruluş, aynı zamanda dünyaya da örnek oluyor. Hem milli, hem de ezilmiş ülkelere örnek olabilecek hakkı, adaleti, başarıyı, helal ve haramı başarı ile öğreten bir kurum. Dolayısı ile ihtiyacımız vardı, Ordu’da gecikmeli de olsa kurulması memnuniyet verici. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği sadece iş insanları değil, aynı zamanda emek, millilik ve Türkiye demek” ifadelerine yer verdi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz da yaptığı konuşmada şubenin hayırlı olmasını temenni etti.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Belediye Başkanı Dr. Mehmet Ali Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Ordu Şube Başkanı Süleyman Dinçsoy ve üyelerinin katıldığı törende, ’hayırlı olsun’ temennisinde bulunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.