Dolar 37,9921
Euro 41,0976
Altın 3.690,41
BİST 9.715,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Çok Bulutlu
Samsun
19°C
Çok Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 21°C

Başkan Kibar: “Gün boyu hizmette, gece boyu nöbetteyiz”

FATSA’DA YOĞUN KAR YAĞIŞI ALTINDA AÇIKLAMALARDA BULUNAN BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR, “UZUN SÜREDİR ÇOCUKLARIMIZIN, BİZLERİN BEKLEDİĞİ KAR YAĞIŞI İLÇEMİZDE DE ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI. BU SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN İTİBAREN KAR YAĞIŞINDAN DOLAYI ÖZELLİKLE ÇOCUKLARIMIZ VE ŞEHRİMİZDE BİR MUTLULUK VAR” DEDİ.

Başkan Kibar: “Gün boyu hizmette, gece boyu nöbetteyiz”
20 Eylül 2021 04:39
465
A+
A-

Fatsa’da yoğun kar yağışı altında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Uzun süredir çocuklarımızın, bizlerin beklediği kar yağışı ilçemizde de etkisini göstermeye başladı. Bu sabahın erken saatlerinden itibaren kar yağışından dolayı özellikle çocuklarımız ve şehrimizde bir mutluluk var” dedi.

Kar yağışının tatil gününe gelmiş olmasının ayrı bir güzel olduğunu ifade eden Başkan Kibar, “Bu bağlamda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması açısından Büyükşehir Belediyemizle organize içinde çalışmalarımız sürüyor. 10 Bekoloder, 3 greyder, iki tuzlama aracı, 2 kar küreme ve 2 loder araçlarımız sahada aralıksız çalışmalara devam ediyor. Şu ana kadar her hangi bir sorun iletilmedi. Önceliğimiz vatandaşımızın huzuru ve güveni. Gün boyu hizmette gece boyu nöbetteyiz” dedi.

“Araç sürücüleri kar lastiği olmadan trafiğe çıkmasınlar”

Kar yağışının Pazartesi günü öğleye kadar etkisini devam ettireceğini ifade eden Başkan Kibar, “Hava raporlarına göre bu bilgiyi aldık. İnşallah herhangi bir aksaklık olmadan kar yağışının keyfini çıkarırız. Diğer yandan trafikte seyreden sürücülerimize yavaş gitmeleri konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Kar lastiği olmayan sürücülerimize trafiğe çıkmamalarını konusunda uyarılarda bulunuyoruz” diye konuştu.

Kendisinin de kısa süreli kar yağışının keyfini yaşadığını söyleyen Kibar, “Sabah erken saatte bir hemşehrimizin evinde misafir olduk. Kendisi kendi el yapımı çorba ikramında bulundu, sonrasında ise misafirlerle beraber dışarıda kar yağışının keyfini yaşadık” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.