Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 25°C
Çar 24°C

Başkan Tören karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi

ORDU’DA KAR YAĞIŞI SEBEBİYLE İLÇE SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN ULAŞIM AĞINDA AKSAMA YAŞANMAMASI ADINA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDERKEN, ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI AŞKIN TÖREN’DE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Başkan Tören karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi
20 Eylül 2021 05:24
432
A+
A-

Ordu’da kar yağışı sebebiyle ilçe sınırları içerisinde bulunan ulaşım ağında aksama yaşanmaması adına karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ederken, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören çalışmaları yerinde inceledi.

Olumsuz hava şartlarına karşı hazırlıklı olan Altınordu Belediyesi ekipleri, kar yağışı dolayısıyla karla mücadele çalışmalarına 92 mahallede kesintisiz devam ediyor. Altınordu’da etkili olan kar yağışı dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzlukların giderilmesi amacıyla Altınordu Belediyesi tarafından bir kriz masası oluşturuldu. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in başkanlığında toplanan kriz masası karla mücadele çalışmalarının sahadaki koordinasyonunu sağladı. Kriz masasında süreci yöneten Başkan Tören, gecenin ilerleyen saatlerinde şehrin tamamını gezerek çalışma yapan ekipleri ziyaret etti. Sahada etkin bir mücadele gösterdiklerini aktaran Başkan Tören, karla oluşan güzel havayı kabusa dönüştürmemek adına belediye olarak her türlü çalışmayı ortaya koyduklarını söyledi. Kriz masasında alınan tüm kararların sahada etkili bir şekilde uygulandığını da aktaran Başkan Tören, gelen ihbar ve çağrıları da değerlendirdiklerini ifade etti. Sahadaki gezisi süresince güvenlik güçlerini ve açık olan iş yerlerini de ziyaret eden Başkan Tören, mesai harcayan tüm vatandaşlara kolaylıklar diledi.

Öte yandan Altınordu Belediyesi tarafından soğuk kış günlerinde vatandaşların huzur ve güvenliği için gecenin ilerleyen saatlerinde görev yapan polis ve jandarma ekiplerinin nöbet noktaları ziyaret edilerek, çorba ikramında bulunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.