Dolar 32,7474
Euro 35,1962
Altın 2.446,44
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 29°C
Çar 30°C
Per 29°C
Cum 29°C

Başkent EDAŞ Zonguldak’ta bakım ve yatırımlarını sürdürüyor

ANKARA (AA) – Başkent EDAŞ, Zonguldak'ta kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerine devam etti.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Başkent EDAŞ, Zonguldak'ta söz konusu dönemde müşteri ve çözüm …

Başkent EDAŞ Zonguldak’ta bakım ve yatırımlarını sürdürüyor
25 Nisan 2023 13:13
1
A+
A-

ANKARA (AA) – Başkent EDAŞ, Zonguldak'ta kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerine devam etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Başkent EDAŞ, Zonguldak'ta söz konusu dönemde müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımıyla başarılı çalışmalara imza attı.

Başkent EDAŞ, kış koşullarının şebeke üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla Zonguldak'ta hizmet verdiği 3 bin 370 trafo ve 16 bin 318 kilometre uzunluğundaki hatta bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Zonguldak'ın Merkez, Kozlu, Kilimli, Devrek, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma, Ereğli ilçelerinde 913 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 14 pano ile 8 trafo ve 14 dağıtım merkezi bakımını tamamladı. Ayrıca kentte 125 kilometrelik hattın bakımı yapıldı.

İldeki 413 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 13 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 707 yeni aydınlatma armatürü, 4 elektrik panosu ve 6 trafo merkezi montajını da tamamlandı.

Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Başkent EDAŞ 2023 yılının ilk 3 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.​​​​​​​

Muhabir: Ayşenur Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.