Dolar 32,5905
Euro 34,8185
Altın 2.497,83
BİST 9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 29°C

Belle Vie Health Travel ABD’de açıldı

İSTANBUL (AA) – Avrupa'dan sonra ABD pazarına açılan Belle Vie Health Travel sağlık turizm acentesi, sağlık sektöründe katma değer sağlamaya …

Belle Vie Health Travel ABD’de açıldı
16 Eylül 2022 18:46
106
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Avrupa'dan sonra ABD pazarına açılan Belle Vie Health Travel sağlık turizm acentesi, sağlık sektöründe katma değer sağlamaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Belle Vie Health Travel, New York ve Miami başta olmak üzere ABD'de satış ve eğitim departmanları kuruyor.

Sağlık turizmi konusunda Türkiye ilk 5 içinde yer alırken Türk firmaları da yurt dışındaki hastalara yönelik çeşitli kampanya ve cazip teklifler hazırlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belle Vie Health Travel Üst Yöneticisi (CEO) Esra Karakurt, Nasdaq ekranında sağlık turizmiyle ilgili reklamlarının da yayınlanacağını belirtti.

Karakurt, aynı gün New York Times Meydanı’nda çeşitli tanıtım faaliyetleri yapacaklarını dile getirdi.

Saç ekimi, diş tedavileri ve plastik cerrahi ve obezite başta olmak üzere 4 ayrı branşa dair tanıtım faaliyetlerin yapılacağını belirten Karakurt, Amerika'dan Türkiye'ye gelecek hastalarımıza sağlık sigortası da yapacaklarının altını çizdi.

Belle Vie Health Travel olarak Türkiye'nin sağlık turizmi konusunda güvenli bölge olma özelliğini tüm dünyaya anlatmak istediklerini belirten Karakurt, sözlerini şöyle tamamladı:

“Türkiye Cumhuriyeti, sağlık turizminde ve sağlık turizmi yapan kurumlara verdiği destekler ile tüm dünyada üst sıralarda yer almaktadır.

Türkiye’mizin doktorlarını ve hastanelerini sağladığımız en üst seviyedeki hizmetin tüm dünyada tanınması ve tüm ülke vatandaşlarının güvenle sağlık turizmi için de tercih etmesini hedefliyoruz. Sağlık turizmi acentesi olarak Türkiye'mizin doktorları, hastanelerini sunduğumuz en üst seviyede destekle tüm dünyada tanınmasını ve her ülke vatandaşının güvenle ülkemizi tercih etmesini, bu sayede de ülkemizin tanıtımını sağlık turizminde de daha iyi bir noktaya taşımayı hedefliyoruz.”

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.