Dolar 32,3548
Euro 34,7844
Altın 2.393,17
BİST 10.265,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Beyaz örtüyle kaplanan Abant ve Gölcük’te hafta sonu yoğunluğu

BOLU (AA) – Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant ve Gölcük Tabiat Parkı'nda, hafta sonunu değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı …

Beyaz örtüyle kaplanan Abant ve Gölcük’te hafta sonu yoğunluğu
12 Ocak 2022 05:22
165
A+
A-

BOLU (AA) – Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant ve Gölcük Tabiat Parkı'nda, hafta sonunu değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı ziyaretçiler kar üzerinde piknik yaptı.

Bolu'da aralıklarla etkili olan yağışın ardından Gölcük'te kar kalınlığı 10, Abant'ta 20 santimetreyi geçti. Beyaz örtüyle kaplanan tabiat parkları, bir başka güzelliğe büründü.

Hafta sonu tatili için Abant'a gelen tatilciler, yoğunluk nedeniyle araçlarını park edecek yer bulmakta zorlandı. Tabiat parkı girişinde zaman zaman uzun araç kuyrukları oluştu.

Abant'ta göl çevresinde yürüyüş yapan tatilciler, kar topu oynadı, poşetlerle kayarak karın keyfini çıkardı. Faytona binerek doğa gezisine de çıkan ziyaretçiler, kar üzerinde piknik yaptı.

– Kar üzerinde evlilik teklifi

Abant Tabiat Parkı'ndaki büyük iskelede hazırlık yapan Hasan Acar, kız arkadaşı Büşra Türk'e kar üzerinde evlilik teklifi yaptı.

“Evet” cevabını alan Acar, AA muhabirine, çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Üç yıldır birlikteyiz, evlilik kararı aldık. Abant'ı çok sevdiğimiz için dışarısı kış olsa da bizi etkilemedi ve sevgimizi pekiştirmek için evlilik yüzüğünü takmak için buraya geldik. Çok mutluyuz. Aniden gelişti ve birbirimizi seviyoruz. Sevgimiz sonsuza kadar olacaktır.” dedi.

Gölcük Tabiat Parkı'nda da ziyaretçiler, tatillerinin keyfini göl çevresinde yürüyüş ve piknik yaparak, fotoğraf çektirerek çıkardı.

Muhabir: Şükran Yücel

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.