Dolar 32,3560
Euro 34,7869
Altın 2.396,00
BİST 10.266,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Boyner, Didem Soydan ile Fabrika koleksiyonunu hayata geçirdi

İSTANBUL (AA) – Didem Soydan, Boyner'in özel markalarından Fabrika ile bir araya gelerek, “dikkat çekici” bir koleksiyona imza attı.Boyner'dan yapılan açıklamaya göre, marka, dünyaca ünlü moda markalarının en özel parçalarına ev sahipliği yaparken…

Boyner, Didem Soydan ile Fabrika koleksiyonunu hayata geçirdi
26 Nisan 2023 16:33
83
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Didem Soydan, Boyner'in özel markalarından Fabrika ile bir araya gelerek, “dikkat çekici” bir koleksiyona imza attı.

Boyner'dan yapılan açıklamaya göre, marka, dünyaca ünlü moda markalarının en özel parçalarına ev sahipliği yaparken, Didem Soydan ile hayata geçirdiği Fabrika koleksiyonu ile güncel stil kodlarını merkezine alıyor.

Günün her saatine uyumlu, sade ve doğallığa vurgu yapan, aynı zamanda rahat parçaların öne çıktığı koleksiyonda şehirli kadın silüetleri göze çarpıyor. Karakteristik duruşu ve hafifliğiyle yazın favori dokularından ketenin yanı sıra ekru tonlardaki takımlar ve elbiseler koleksiyonda başrol oynuyor.

Rafine ve zamansız bir stil sunan parçaların renk paletinde ise toprak tonları dikkati çekiyor. Siyah, bej ve krem rengin ön planda olduğu koleksiyonda midi boy elbiseler, crop bluzlar ve tulumlar bulunuyor.

Palazzo pantolonlar, çizgili keten şort ve ceketler, pencere detaylı elbiseler de bu yazın favori parçaları arasında yerini alıyor. Ara ara canlı mavi ve turuncuların da kendini gösterdiği koleksiyonun önemli parçalarından biri de gömlek yaka elbiseler oluyor.

– Konforlu parçalar ile çok yönlü bir stil

Didem Soydan X Fabrika koleksiyonunda yer alan yumuşak dokulu kumaşı ile son derece konforlu bir kullanım sağlayan tulumları, sandalet ve terliklerle kombinlemek mümkün.

Akışkan formu ve zarif deseni ile dikkati çeken ceketler de yine koleksiyondaki şort veya elbiseler ile kombinlenebiliyor.

Sezonun favori basiclerinden beyaz tişörtler ise omuzlarındaki vatka detayı ile şık etek ve keten pantolonlarla kullanabilecek bir parça olarak koleksiyonda öne çıkıyor.

Öte yandan, denimler de koleksiyonun hit parçaları olarak modaseverlerin dikkatine sunuluyor.

Koleksiyonda plaj giyim parçaları da dikkati çekiyor. Çizgili kaftanlar ve hafif kumaşlara sahip şortlar koleksiyonun öne çıkanlarından oluyor.

Boyner, Didem Soydan X Fabrika koleksiyonunu keşfetmek isteyen herkesi Boyner mağazalarına, boyner.com.tr'ye, Boyner uygulaması ve Boyner Now'a bekliyor.

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.