Dolar 32,3659
Euro 34,7871
Altın 2.395,33
BİST 10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Buse Bilim Koleji öğrencileri Dünya Çocuk Hakları Günü’nde TBMM’yi ziyaret etti

İSTANBUL (AA) – Buse Bilim Koleji öğrencileri, TBMM'de düzenlenen 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü programına katıldı.Buse Bilim Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, Buse Bilim Koleji öğrencileri, Filistin, Somali ve Kırgızistan vatandaşı çocukla…

Buse Bilim Koleji öğrencileri Dünya Çocuk Hakları Günü’nde TBMM’yi ziyaret etti
26 Kasım 2023 03:08
47
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Buse Bilim Koleji öğrencileri, TBMM'de düzenlenen 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü programına katıldı.

Buse Bilim Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, Buse Bilim Koleji öğrencileri, Filistin, Somali ve Kırgızistan vatandaşı çocuklar ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Program, AK Parti İstanbul milletvekili Pervin Tuba Durgut'un katılımı ile başladı. Türkiye'deki ve dünyadaki çocukların hakları ile ilgili sohbet eden Buse Bilim Koleji öğrencileri “Gelecekte nasıl bir dünya isterim?” sorusuna cevap aradılar.

Kahvaltı programı sonrasında milletvekili danışmanları eşliğinde TBMM binası gezdirilen Buse Bilim Koleji öğrencileri, parlamentonun işleyişi hakkında ön bilgi edindiler.

Milletvekili Durgut ve Filistinli çocuklar ile basın açıklamasına katılan Buse Bilim Koleji öğrencileri “Çocuklar Gazze İçin Tek Yürek” mesajı verdiler. Meclis işleyişi ve basın toplantıları hakkında gözlem yapma imkanı bulan öğrenciler TBMM TV'ye röportaj verdiler.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları haftası vesilesi ile Filistin'de yaşanan olayların çocuklar ve yetişkinler üzerindeki etkisine vurgu yapıldı.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.