Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Cum 27°C
Cts 29°C
Paz 28°C
Pts 24°C

Çad heyetinden Karabük Üniversitesine ziyaret

KARABÜK (AA) – Batı Akademisi Rektörü Prof. Dr. Mahamat Barka ve Encemine Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahamat Saleh Daoussa Haggar, Karabük …

Çad heyetinden Karabük Üniversitesine ziyaret
25 Ekim 2021 18:16
235
A+
A-

KARABÜK (AA) – Batı Akademisi Rektörü Prof. Dr. Mahamat Barka ve Encemine Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahamat Saleh Daoussa Haggar, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ile bir araya geldi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Polat, akademik iş birliği görüşmeleri kapsamında Çad'dan gelen heyeti makamında ağırladı.

Encemine Üniversitesi Rektörü Haggar, Çad'daki liseli öğrencilerin daha çok Türkiye'de okumak istediğini belirterek, desteklerinden ötürü Polat'a teşekkür etti.

Rektör Polat da Çad heyetini KBÜ'de görmekten mutlu olduğunu belirterek, “Burası sizin de eviniz. Çad'da nasıl yabancılık çekmediysem, sizin de burada bu şekilde düşünmeniz, aramızdaki ilişkinin en iyi düzeyde olduğunu gösteriyor. Kapımız, sizlere her zaman açık.” ifadesini kullandı.

Heyetler, daha sonra akademik iş birliği, Çad'dan yeni gelecek öğrencilerin durumu ve ortak yapılabilecek akademik etkinlikler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Hediye takdiminin ardından heyet, kampüsü gezdi.

Ziyarette, KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Prof. Dr. İzzet Açar, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Çepni Önalan, Uluslararası Öğrenciler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Kerim Tanış ile KBÜ Genel Sekreteri Lütfü Köm ve üniversitede okuyan Çad'lı öğrenciler hazır bulundu.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.