DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

CANiK, ABD’deki atıcılık şampiyonasının galibi oldu

İSTANBUL (AA) – Amerika Birleşik Devletleri Pratik Atıcılık Birliği (USPSA) tarafından düzenlenen ve atıcılık sektörünün en büyük ve prestijli …

CANiK, ABD’deki atıcılık şampiyonasının galibi oldu
Banner Resmi
15.09.2022
90
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Amerika Birleşik Devletleri Pratik Atıcılık Birliği (USPSA) tarafından düzenlenen ve atıcılık sektörünün en büyük ve prestijli turnuvası olarak kabul edilen yarışmada CANiK takımı adına yarışan Nils Jonasson şampiyon oldu.

Şirket açıklamasına göre, Samsun Yurt Savunma (SYS) bünyesinde faaliyet gösteren dünyanın önde gelen hafif silah üreticilerinden CANiK, kazandığı uluslararası prestijli ödüllerle öne çıkıyor. USPSA tarafından düzenlenen, 57'si büyük usta (grand master), 100'ü usta (master) seviyesinde olmak üzere toplamda 417 atıcının katıldığı sektörün en büyük ve en prestijli turnuvası olarak kabul edilen Carry Optic National turnuvasında CANiK takım kaptanı Nils Jonasson şampiyon oldu.

Nils Jonasson turnuvada, ABD'de silah endüstrisinin en önemli ödüllerinden ICA (The Industry Choice Awards) tarafından 2022 Yılının En İyi Tabanca Ödülü'nün sahibi SFx RIVAL ile yarışarak büyük bir başarı elde etti. Daha önceki yıllarda üçüncü olarak yarışmayı tamamlayan Nils Jonasson, SFx RIVAL'ın üstün kaliteye sahip özellikleri sayesinde, rakiplerini geride bırakarak birinciliğe yükseldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SYS Genel Müdürü Utku ARAL, CANiK markasıyla, ABD başta olmak üzere dünyanın 69 ülkesine ihraç ettikleri ürünlerini, kazandıkları uluslararası prestijli ödüllerle de taçlandırdıklarını belirterek, “Silah dünyasının en büyük pazarı olan ABD'de kazandığımız başarılarla, markamızın katma değerini daha da artırıyor ve kaliteden ödün vermeyen ürünlerimizi Türkiye bayrağımızla birlikte gururla sergiliyoruz. Dünyada en iyilerin yarıştığı şampiyonada derece elde etmek ve art arda aldığımız ödüller, başarımızın bir rastlantı olmadığını da kanıtlıyor. Her sene kendimizi geçmek için güçlü AR-GE ekibimizle var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.