DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Canik Belediyesinden personele Samsunspor izni

CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI, MESAİ SAATİNE DENK GELEN SAMSUNSPOR – AMED SPORTİF FAALİYETLER MAÇI İÇİN KARŞILAŞMAYI İZLEMEK İSTEYEN PERSONELE İZİN VERECEK.

Canik Belediyesinden personele Samsunspor izni
Banner Resmi
17.02.2020
384
A+
A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, mesai saatine denk gelen Samsunspor – Amed Sportif Faaliyetler maçı için karşılaşmayı izlemek isteyen personele izin verecek.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Yılport Samsunspor – Amed Sportif Faaliyetler maçının hafta içi mesai saatine denk gelmesi nedeniyle maça gitmek isteyen personele izin vererek jest yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Samsunspor’un mücadelesinde her şekilde yanında yer alınması gerektiğini belirten Başkan Sandıkçı, Çarşamba günü saat 13.30’da bütün Samsun halkını maça davet ederken, maçın başlama saatinin mesai saatine denk gelmesi nedeniyle Canik Belediyesi personellerinden belediye çalışmalarını aksatmayacak şekilde maça gitmek isteyenlerin yarım gün izinli sayılacağını belirtti.

Ulusal ve Uluslararası her alanda Samsun’un tanıtımına katkı sağlayacak Samsunspor’a her alanda tam destek hep destek olma gayreti içerisinde olacaklarını belirten Sandıkçı, “Hedefi Süper Lig olan şehrimizin takımına hep birlikte destek olmalıyız. Takımımızın Süper Lig’de olmasının şehrimize katkısı da büyük olacaktır. Çünkü Samsunsporumuzun Süper Lig’de olması hem sosyal hayatı canlandıracağı gibi, şehrimizin tanıtımına, turizmine ve ekonomisine de canlılık getirecektir. Bu yüzden şehrimizin en büyük tanıtım yüzü ve markası olan Yılport Samsunspor’a her platformda destek vermeliyiz. Samsun halkını bu önemli müsabakaya davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.