Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Canik’te yeni zabıta noktaları hizmette

CANİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ, İLÇE GENELİNDE HİZMET VE KONTROL AĞINI GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR. BU KAPSAMDA YENİ ZABITA NOKTALARI HİZMETE GİRDİ.

Canik’te yeni zabıta noktaları hizmette
8 Ağustos 2021 13:40
434
A+
A-

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde hizmet ve kontrol ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2 yeni zabıta noktası hizmete girdi.

İlçede vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için Canik Belediyesi, belediye hizmet binası dışında ilçede iki ayrı noktaya daha zabıta noktası koydu. Zabıta hizmet noktalarından ilkini Gaziosmanpaşa Mahallesi Şehit Mesut Birinci Caddesi’nde vatandaşların hizmetine sunan belediye, ikinci zabıta hizmet noktasını Belediyeevleri Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’ne koydu. Zabıta noktalarında görevli belediye zabıtaları, bu bölgelerde yaşayan vatandaşların şikâyet ve taleplerine cevap verecek.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında zabıtaların, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmeleri amacıyla belediye hizmet binasında bulunun zabıta merkezine ek olarak, insan yoğunluğunun daha çok olduğu, daha işlek caddeler olan Gaziosmanpaşa Mahallesi Şehit Mesut Birinci Caddesi ve Belediyeevleri Cengiz Topel Caddesi’ne zabıta noktaları koyduklarını ifade etti.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Sandıkçı, “Canik halkına hizmetin en iyisini sunmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği, sağlığı ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için faaliyete geçirilen zabıta noktalarımızla vatandaşlar ve zabıtalar arasındaki iletişimin daha da güçlü olmasını hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.