Dolar 38,1452
Euro 43,5070
Altın 4.081,69
BİST 9.373,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 14°C
Az Bulutlu
Samsun
14°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C

CANiK’ten Uzak Doğu seferi

– CANiK Dış Ticaretten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral:
– “Tayland’taki Defense & Security fuarı, Amerika ve Çin arasındaki sıcak gelişmeleri takip ettiğimiz bu dönemde, dünya savunma sanayii açısından son derece stratejik bir önem taşıyor”

CANiK’ten Uzak Doğu seferi
13 Kasım 2023 19:23
142
A+
A-

İSTANBUL (AA) – CANiK, Tayland Bangkok’ta düzenlenen Defense & Security fuarında CANiK’in ağır makineli tüfek ailesi CANiK M2 QCB, CANiK M2F ve CANiK M3 Uzak Doğu’da ilk defa aynı anda sergilendi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünya ordularının yeni gözdesi 30x113mm düşük geri tepmeli top VENOM LR ve UNIROBOTICS’in yüksek teknolojili milli uzaktan komutalı stabilize silah kule ailesi TRAKON ile CANiK, fuarda yerini aldı.

Fuarda CANiK'in standını toplamda 14 delegasyon ziyaret etti. CANiK etkinlik boyunca da birçok ön anlaşmaya imza attı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CANiK Dış Ticaretten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral, CANiK olarak dünyanın 4 kıtasında her biri ileri teknolojilerle donatılmış inovatif ürünleri gururla sergilemeye devam ettiklerini belirtti.

Aral, şunları kaydetti:

“Tayland'taki Defense & Security fuarı, Amerika ve Çin arasındaki sıcak gelişmeleri takip ettiğimiz bu dönemde, dünya savunma sanayii açısından son derece stratejik bir önem taşıyor. Biz de burada tüm ürün ailemizle birlikte, Uzak Doğu’da gücümüzü gösterdik. Yeni işbirliklerine yönelik yoğun bir görüşme trafiği içinde geçen fuarı, gördüğümüz ilgi nedeniyle son derece mutlu tamamladık. Çeyrek asrı geride bırakan CANiK olarak, Türkiye’nin ikinci yüzyılında ülkemizi daha ileriye taşımak ve ihracatımızla dünyada söz sahibi olmak için hedeflerimiz doğrultusunda yola devam ediyoruz.”

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.