Dolar 32,5496
Euro 34,8923
Altın 2.431,36
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 21°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Çaykur Rizespor gözünü Süper Lig’e dikti

– Kulüp Başkanı İbrahim Turgut:
“Göztepe maçını kazanarak yeniden Süper Lig’e dönmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz”

Çaykur Rizespor gözünü Süper Lig’e dikti
15 Mayıs 2023 15:03
80
A+
A-

RİZE (AA) – Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un Başkanı İbrahim Turgut, rakiplerini yenerek bir yıl aranın ardından yeniden Süper Lig'e yükselme sevincini yaşamak istediklerini söyledi.

Turgut, AA muhabirine, sezon başından itibaren doğru planlamalarla bir yıl önce düştükleri Süper Lig kapısına çok yaklaştıklarını belirtti.

Ligin en değerli maçına Göztepe deplasmanında çıkacaklarını ifade eden Turgut, “Çok iyi bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Onlar play-off potasında yerini sağlamlaştırmak, biz ise son haftayı beklemeden hedefimize ulaşmak amacındayız. Çok keyifli ve çekişmeli bir mücadele olacak ama hedefimize kilitlendik. Göztepe maçını kazanarak yeniden Süper Lig'e dönmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz.” dedi.

Turgut, teknik heyet, futbolcu ve taraftarların üzerine düşeni bu zamana kadar yaptıklarını kaydederek, şöyle konuştu:

“Göztepe maçında da hepimiz işin bilincindeyiz. Sahada ve tribünde kazanma adına centilmence en iyi mücadeleyi vereceğimize inancım tam. Maça gelecek taraftarlarımızdan en büyük temennim, saha içerisindeki oyuncu kardeşlerimizi doksan dakika desteklesinler. Sonuç ne olursa olsun takımlarını alkışlasınlar. İlk amacımız Göztepe maçı ile işi bitirip Altınordu maçında son hafta Süper Lig kutlaması yapmak ama başaramasak da son hafta yine ipler bizim elimizde olacak.”

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.