DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

ÇAYKUR yeni ürünü Keyif Çayı’nı satışa sundu

RİZE (AA) – ÇAYKUR'un ürettiği “Keyif Çayı” tüketicilerin beğenisine sunuldu. ÇAYKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin yurt içi ve …

ÇAYKUR yeni ürünü Keyif Çayı’nı satışa sundu
Banner Resmi
17.02.2022
161
A+
A-

RİZE (AA) – ÇAYKUR'un ürettiği “Keyif Çayı” tüketicilerin beğenisine sunuldu.

ÇAYKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin yurt içi ve dışında pazar payını artırarak ürün çeşitliliğini geliştirmeye devam ettiği belirtildi.

Çay çeşitlerini her geçen gün artıran ÇAYKUR ürün gamına eklediği Keyif Çayı'nın tüketicilerin beğenisini kazandığı aktarılan açıklamada, çay tiryakilerinin tercih ettiği çay çeşidinin, ÇAYKUR'un satış mağazalarının yanı sıra ülke genelinde en özel satış noktalarında yerini aldığı ifade edildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Genel Müdür Yusuf Ziya Alim, çay çeşitliliğini artırmak için Ar-Ge çalışması yürüttüklerine dikkati çekti.

Karadeniz'in bereketli topraklarının ve doğasının eşsiz mucizesi olan çay yapraklarının günün her anına eşlik ettiğini belirten Alim, şunları kaydetti:

“Bu amaçla farklı damak tatlarına uygun çay çeşitliliğimizi genişletiyoruz. 110 çeşit çayımız mağazalarımızda yerini aldı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde Mezopotamya, GAP, Diyarbakır ekstra gibi çaylarımız bu yöremizin damak tadına uygun çaylar. Yine yeşil çay çeşitlerinden maça çayı, detox, maça latte, hediyelik gurme çay ve yeni çıkardığımız Farabi, Ayasofya gibi çaylar da tüketicilerimizin beğenisini kazandı. Tüketicilerimizin damak tadına uygun en doğal ve sağlıklı çayları üretmeye devam edeceğiz.”

Muhabir: Saniye Hülya Çorakçı Ertan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.