Dolar 32,2772
Euro 35,0355
Altın 2.473,33
BİST 10.543,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Citroen Holidays, karavancılıkta tarzı teknolojiyle buluşturuyor

İSTANBUL (AA) – Avrupa'daki en büyük ikinci motokaravana dönüşüme uyumlu araç tedarikçisi konumundaki Citroen, 3 Eylül tarihine kadar sürecek Düsseldorf Karavan Fuarı'nda Citroen Type Holidays tanıtımını gerçekleştirerek farklı bir seyahat deneyim…

Citroen Holidays, karavancılıkta tarzı teknolojiyle buluşturuyor
26 Ağustos 2023 13:29
61
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Avrupa'daki en büyük ikinci motokaravana dönüşüme uyumlu araç tedarikçisi konumundaki Citroen, 3 Eylül tarihine kadar sürecek Düsseldorf Karavan Fuarı'nda Citroen Type Holidays tanıtımını gerçekleştirerek farklı bir seyahat deneyimi sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, karavan, konaklama ve kamp aktivitelerini barındıran Citroen, Type Holidays ile retro dış görünümü modern iç tasarımla birleştiriyor.

Citroen, karavan etkinliklerinden biri olan Düsseldorf Karavan Fuarı’nda, Type Holidays ismindeki aracını tanıttı.

Her zaman özgürlük ve konfor fikrinden ilham alan Citroen, hızla büyüyen bu pazara olan bağlılığını SpaceTourer üzerinden geliştirilen konsept ile gösteriyor.

Konsept, ikonik Citroen Type H ile modern SpaceTourer’ı bir araya getiriyor. Yakın zamanda Avrupa’daki Citroen yetkili satıcılarında devreye alınacak Holidays isimli yeni ürün gamıyla, yeni bir iç mekan düzenlemesi programı da sunulmaya başlanıyor.

Citroen aynı zamanda motokaravana dönüşüme uyumlu araç tedariki konusunda Avrupa’nın en büyük ikinci üreticisi konumunu koruyor. Citroen, İtalyan karoser üreticisi Caselani imzalı Type H görünümündeki bir SpaceTourer ile bu mirasını sergiliyor.

Citroen ile uzun yıllara dayanan ortaklığı bulunan Caselani, marka ile farklı türde Neo-Retro gövde tasarımlarına imza atıyor ve Van Life için farklı bir seyahat şekli sunuluyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.