Dolar 32,4164
Euro 34,7997
Altın 2.423,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Citroen ve MediaMarkt’tan işbirliği

– Sıfır emisyon değerine sahip, tamamen elektrikli yapısıyla tüm kent merkezlerinde ulaşım imkanı sağlayan Citroen Ami, “MediaMarkt Tech Arena”da görülebilecek

Citroen ve MediaMarkt’tan işbirliği
9 Kasım 2023 11:49
47
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Citroen'in elektirkli aracı Citroen Ami, MediaMarkt İstanbul Marmara Park Tech Arena mağazasında müşterilerle buluşuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Citroen, MediaMarkt ile yeni bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, sıfır emisyon değerine sahip, tamamen elektrikli yapısıyla tüm kent merkezlerinde ulaşım imkanı sağlayan Citroen Ami, “MediaMarkt Tech Arena”da müşterilerin beğenisine sunuluyor.

MediaMarkt İstanbul Marmara Park mağazasında, yeni mağaza konsepti ile tüm teknolojiseverlere eşsiz bir atmosferde, en yeni teknolojileri deneyimleyebilecekleri çok özel bir mağaza oluşturuldu.

Hem bireysel müşteriler hem de kurumsal firmaların kısa mesafelerdeki mobilite ihtiyaçlarını karşılayarak popülerliğini sürdüren Citroen Ami, mağazanın girişinde yer alan müşteri deneyim merkezindeki Citroen standında sergileniyor.

Müşteriler, özel olarak kurulan bu stantta Citroen Ami modelini inceleme ve online satın alma imkanlarından yararlanabiliyor. Stantta 6 ay boyunca, Citroen Ami'nin yenilikçi ve ulaşılabilir mobilite çözümleri müşterilerle buluşturulacak.

Mağazada butikler ve satış alanındaki mini deneyim alanları ile en yeni teknolojiler ziyaretçilerle buluşturulurken, teknoloji trendlerine dokunarak doğrudan deneyimleme imkanı sunuluyor.

– Yüzde 100 elektrikli mobilite çözümü

Citroen Ami, sıfır emisyon değerine sahip tamamen elektrikli yapısıyla tüm kent merkezilerine özgürce erişim imkanının yanı sıra sessiz ve dingin bir sürüş sağlıyor.

Sürekli hareket halinde olmayı gerektiren kent yaşamının gereklerine uygun bir yapı sunan Ami, yeni bir ulaşım formatında sadece bugünün değil, aynı zamanda yarının da kent sorunlarına yanıt veriyor.

Tamamen elektrikli sürüş modu sayesinde Ami, şehir merkezinin en dar alanlarında bile erişim sağlıyor ve kullanım maliyetlerini minimuma indiriyor.

– 75 kilometreye kadar elektrikli sürüş menzili

Yüzde 100 elektrikli Citroen Ami, 45 kilometre/saate kadar hızlara ulaşabilen, debriyajsız, yumuşak ve akıcı bir sürüşün yanı sıra elektromotorun ürettiği yüksek tork değeri sayesinde ilk hareket anından itibaren yüksek çekiş gücü sunan dört tekerlekli bir bisiklet.

Üstelik araç, elektrikli güç-aktarma organıyla tamamen sessiz bir sürüşe imkan tanıyor. Şehir içinde özgürce ulaşım imkanı sunan Ami, tek bir şarj ile 75 kilometreye kadar elektrikli sürüş menziline ulaşabiliyor.

Bu, çoğu çalışanın işe gidip-gelme gereksinimini karşılıyor. 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon batarya araç zeminine gizlenmiş durumda ve yolcu tarafı kapı eşinde bulunan kablo ile kolaylıkla şarj edilebiliyor.

Citroen Ami'yi şarj etmek için yolcu kapısının içinde bulunan entegre kabloyu, standart bir prize (220 V), tıpkı bir akıllı telefon veya dizüstü bilgisayar gibi takmak yeterli oluyor. Sadece 3 saat içinde yüzde 100 şarj olabilen Citroen Ami ile özel şarj istasyonu ihtiyacı da son buluyor.

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.