Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Corendon Airlines, Salomon Cappadocia Ultra

İSTANBUL (AA) – Corendon Airlines, her yıl ekimde Kapadokya'da gerçekleştirilen patika koşu yarışı Salomon Cappadocia Ultra-Trail'e …

Corendon Airlines, Salomon Cappadocia Ultra
11 Ekim 2021 11:47
245
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Corendon Airlines, her yıl ekimde Kapadokya'da gerçekleştirilen patika koşu yarışı Salomon Cappadocia Ultra-Trail'e sponsor oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Corendon Airlines, Argeus Travel & Events tarafından gerçekleştirilen yarışın bu yıldan itibaren co-sponsorları arasında yer alacak.

Tarihle iç içe koşma imkanı sunan ve bu yıl 16-17 Ekim'de gerçekleştirilecek organizasyona 3 bine yakın yerli ve yabancı sporcunun katılması bekleniyor.

Türkiye'nin tanıtımına büyük destek sağlayan Corendon Airlines, bu gücünü Salomon Cappadocia Ultra-Trail için de kullanacak ve yurt dışından Kapadokya'ya gelecek atletlere ulaşım seçenekleri de sunacak.

Öte yandan, 6 yıl önce kurulan ve 38 Corendon Airlines çalışanının yer aldığı Team Corendon koşu ekibi de Kapadokya parkurunda yarışacak. Dünya ve Avrupa'yı Türkiye'ye bağlayan Corendon Airlines çalışanları, bu kez peribacalarının eteklerinde koşacak.

Muhabir: Murat Birinci

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.