Dolar 32,5093
Euro 34,9923
Altın 2.436,25
BİST 9.800,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Çorum Hitit Üniversitesi 2023 mezuniyet sergisi açıldı

ÇORUM (AA) – Çorum Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü tarafından 2023 Yılı Mezuniyet Sergisi açıldı.Hitit Üniversitesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi'ndeki sergide, öğrencilerin yıl boyu hazırladığı tuval üzer…

Çorum Hitit Üniversitesi 2023 mezuniyet sergisi açıldı
23 Mayıs 2023 21:23
115
A+
A-

ÇORUM (AA) – Çorum Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü tarafından 2023 Yılı Mezuniyet Sergisi açıldı.

Hitit Üniversitesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi'ndeki sergide, öğrencilerin yıl boyu hazırladığı tuval üzerine akrilik, yağlı boya ve karışık teknik kolaj uygulamaları ile dijital çalışmalar, fotoğraf ve enstalasyon örnekleri yer aldı.

Açılışta, Müzik Bölümü akademisyen ve öğrencilerinden oluşan Oda Orkestrası dinleti sundu.

Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, açılışta yaptığı konuşmada, mezuniyet sergisinin öğrencilerin kariyerlerindeki ilk adımları olması temennisinde bulundu.

Resim Bölümü'nün ikinci mezunlarını verdiğini belirten Öztürk, “2018-2019 akademik yılında aldığımız öğrencilerimizi gururla mezun ettik. Çalışmalarını büyük bir hayranlıkla ve gururla hep beraber müşahede ettik. Bugün de ikinci mezunlarımızı inşallah kariyer yolculuğunda uğurlamak için bir araya geliyoruz. Dolayısıyla üniversitemiz adına çok büyük bir adım, çok büyük bir mesafe, çok özel bir günün arifesindeyiz.” dedi.

Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Muteber Burunsuz ise sergide uygulamalı sanat alanlarında öğrencilerin kendi üsluplarını oluşturdukları eserlerin yer aldığını söyledi.

Konuşmaların ardından katılımcılar, sergiyi gezerek eserleri bulunan öğrencilerden bilgi aldı.

Sergi 29 Haziran'a kadar gezilebilecek.

Muhabir: Esra Altınmakas

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.