Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 22°C

Çorum’da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı

ÇORUM (AA) – Çorum'un İskilip ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi silahla vurularak yaralandı.İskilip-Ankara kara yolu Çukur köyü yol ayrımında Ö.K, İ.K, M.K. ve R.K. ile H.K. ve K.K. arasında, köydeki bir arazi nedeniyle tart…

Çorum’da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı
23 Ekim 2023 02:49
50
A+
A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un İskilip ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi silahla vurularak yaralandı.

İskilip-Ankara kara yolu Çukur köyü yol ayrımında Ö.K, İ.K, M.K. ve R.K. ile H.K. ve K.K. arasında, köydeki bir arazi nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada H.K. ve K.K. silahla vurularak yaralandı.

İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince İskilip Devlet Hastanesine, ardından Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayın ardından zanlılardan R.K'nin jandarma ekiplerince yakalandığı, diğer zanlıların yakalanması için çalışma yapıldığı öğrenildi.

Muhabir: İlknur Yurdakul

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.