Dolar 32,4933
Euro 34,7433
Altın 2.421,74
BİST 9.673,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C

CovenLabs, Web3 ekosistemini büyütmeyi hedefliyor

– Colendi Kurucu Ortağı Mihriban Ersin Tekmen:
– “Bu yeni dünyada CovenLabs, fiziksel ve dijital dünyalar arasında bir köprü olacak”

CovenLabs, Web3 ekosistemini büyütmeyi hedefliyor
10 Mayıs 2023 18:13
82
A+
A-

İSTANBUL (AA) – CovenLabs, fiziksel dünyadaki markalara dijital dünyada kişiselleştirilmiş çözümler sunmayı ve Web3 ekosistemini büyütmeyi hedefliyor.

CovenLabs açıklamasına göre, Colendi Kurucu Ortağı, seri girişimci Mihriban Ersin Tekmen ile oyunculuğu kadar girişimci ve yatırımcı kimliğiyle de ön planda olan Mert Fırat tarafından kurulan CovenLabs, fon, topluluk, ağ, içerik ve finansal destekler de sağlayacak.

CovenLabs, strateji geliştirmekten NFT yaratımına ve tokenizasyona, oyunlaştırmadan fintek entegrasyonuna, içerik yönetimi ve topluluk geliştirmeye kadar geniş bir skalada özelleştirilmiş hizmetler sağlayacak.

CovenLabs'ın kendi Web3 projelerini geliştirmesinin yanı sıra farklı şirket ve markaların Web3 projeleri için de bir kuluçka merkezi olarak hizmet verecek olması söz konusu ekosistemin genişlemesi ve geliştirilmesi için de önemli bir adım olacak.

– “Web3 ile bir çığır açılıyor”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tekmen, teknoloji ve fintek alanındaki yılların verdiği tecrübe ve güvenilirliği Web3 projesini kurgulamak ve gerçekleştirmek için kullanacaklarını, tecrübe, teknik bilgi ve yaratıcılığı dünya çapında üst düzey bir ekiple bu alanda fark yaratacaklarını aktardı.

Tekmen, “Covenlabs benim 17'nci girişimim ve ustalık eserim.” diyerek, yeni girişimini anlattı.

Son 10 yıldır fintek alanında faaliyet gösteren Colendi'nin Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Tekmen, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Web3 ile bir çığır açılıyor. Herkesin küresel ekonomiye katılım şansı elde ettiği merkeziyetsiz bir gelecek kuruyoruz. Bu yeni dünyada CovenLabs, fiziksel ve dijital dünyalar arasında bir köprü olacak. Hem kendi Web3 projelerimizi hayata geçirecek hem de bize ulaşan projeleri A'dan Z'ye inceleyip, değerlendirmeden geçenlere hangi aşamada olursa olsun teknik, pazarlama, tasarım ve yatırım destekleri vereceğiz. Merkeziyetsiz dünya için ses getirecek projeler tasarlamak, gerçekleştirmek ve sürdürmek için benzersiz yaratıcılığa ve bilgi donanımına sahip bir takım kurduk.”

Mert Fırat da şimdiye dek içinde bulunduğu girişimlerin hepsinin bir ihtiyaca yanıt vermek için aradığı çözümlerden çıktığını belirterek, internetin anonim, ücretsiz ve bir dayanışma platformu olduğu zamanları görmüş biri olarak, Web3 ile bu ruhun daha kabiliyetli, deneyimli ve güvenli biçimde yeniden canlandığını görmenin kendisi için heyecan verici olduğunu ifade etti.

Fırat, “CovenLabs sayesinde Web3 dünyasında ihtiyacını duyduğumuz yeni yapılar ve yeni topluluklar doğacak.” açıklamasını yaptı.

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.