Dolar 32,2145
Euro 34,9727
Altın 2.423,47
BİST 10.676,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
20°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 23°C
Per 25°C
Cum 25°C

Cumhuriyetin 100. yılına özel ENYAKIT’tan ücretsiz şarj hizmeti

ANKARA (AA) – ENYAKIT, Türkiye çapındaki tüm elektrikli şarj istasyonlarında 29 Ekim'de Cumhuriyetin 100. yılına özel ücretsiz hizmet verecek.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENY…

Cumhuriyetin 100. yılına özel ENYAKIT’tan ücretsiz şarj hizmeti
27 Ekim 2023 11:33
63
A+
A-

ANKARA (AA) – ENYAKIT, Türkiye çapındaki tüm elektrikli şarj istasyonlarında 29 Ekim'de Cumhuriyetin 100. yılına özel ücretsiz hizmet verecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENYAKIT, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu özel bir kampanya ile kutluyor.

Söz konusu kampanyadan bir gün boyunca tüm ENYAKIT üyeleri faydalanabilecek. Üyelik işlemleri tamamen ücretsiz olarak hızlı, kolay ve güvenli bir seçenek sunan ENYAKIT uygulaması üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, ENYAKIT olarak Türkiye'nin enerji dönüşümüne katkı sunmaya ve geleceğin teknolojileriyle ülkeyi yarınlara taşımaya devam ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde tüm kullanıcıları kaliteli hizmetimizle buluşturmak üzere özel bir kampanyayı hayata geçirdik. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, tam 100 yıl önce, Türkiye’nin geleceğine ışık tutan bir devrimle hayata geçirdiği Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü kapsamında, tüm üyelerimize bir gün boyunca ENYAKIT istasyonlarından ücretsiz hizmet sunuyoruz. Türkiye'nin yüzde 80'ini kapsayan ENYAKIT elektrikli şarj istasyonlarımızda, tüm elektrikli araç kullanıcılarını, en-ix teknolojimizin benzersiz ve konforlu hizmetini deneyimlemek için bekliyoruz.”

Muhabir: Barış Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.