Dolar 32,2057
Euro 35,0684
Altın 2.496,78
BİST 10.632,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 21°C

CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nda ürünlerini tanıttı

ANKARA (AA) – CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği ürünlerini katılımcılarla bir araya getirdi.Şirketten yapılan açıklamaya göre, CW Enerji, sektörle ilgili organizasyonlarda aktif olarak yer almaya devam e…

CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nda ürünlerini tanıttı
20 Kasım 2023 12:59
138
A+
A-

ANKARA (AA) – CW Enerji, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği ürünlerini katılımcılarla bir araya getirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CW Enerji, sektörle ilgili organizasyonlarda aktif olarak yer almaya devam ediyor.

Şirket, ayrıca “CV Charging Vehicles” markası ile 16-18 Kasım tarihlerinde “Elektrikli Araçlar, Şarj Teknolojileri, Ekipman ve Donanımları Fuarı”nda (Go Green Türkiye) araç şarj istasyonları ve istasyon ağı alanlarında sundukları çözümleri katılımcılarla buluşturdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, her iki fuarda da yoğun ilgiyle karşılaştıklarını belirtti.

Sarvan, EIF Enerji Kongresi ve Fuarı'nda AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdikleri ürünleri sergilediklerini ifade ederek, “Son teknoloji ile ürettiğimiz yenilikçi çalışmalarımızı katılımcılara sunduk. Fuarda mevcut ve potansiyel müşterilerimizle çeşitli görüşmeler yapma şansı da yakaladık. Ayrıca fuarda yeni ürünümüz lityum batarya kabinini de sergiledik. Ürünümüz 60 kilovatsaat lifepol batarya kimyasına sahip. 50 kilovatsaat hybrid invertör çıkışlı bir kabin. İçerisinde klima ve yangın söndürme cihazı mevcut.” bilgisini paylaştı.

Hayata geçirdikleri CV Charging Vehicles markası ile de elektrikli araçlar şarj istasyonları sektöründe faaliyet gösterdiklerini bildiren Sarvan, bu alanda son yıllarda kullanımı gün geçtikçe artan elektrikli araçlar için şarj istasyonu hizmeti verdiklerini açıkladı.

Sarvan, elektrikli araç şarj istasyonları ve istasyon ağı alanlarında detaylı çözümler sunduklarını aktararak, “Enerji sektöründeki bilgi, birikim ve tecrübelerimizi CV Charging Vehicles markası ile sürdürüyoruz. Bu alandaki fuarlarda da boy gösteriyoruz. Bu çerçevede Go Green Türkiye Fuarı'na katılım sağladık. Çalışmalarımızı fuarda katılımcılara yakından sunma imkanı bulduk ve gelişmeler hakkında detaylı bilgiler aktardık.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ayşenur Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.