Dolar 32,2395
Euro 34,8652
Altın 2.412,22
BİST 10.792,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Damat Tween, “GoArt Evreni”nde mağazasını açan ilk markalardan oldu

İSTANBUL (AA) – Damat Tween, GoArt’ın sanal evreninde meta mağazayı açan ilk moda markası oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Web3.0 …

Damat Tween, “GoArt Evreni”nde mağazasını açan ilk markalardan oldu
7 Kasım 2022 12:26
103
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Damat Tween, GoArt’ın sanal evreninde meta mağazayı açan ilk moda markası oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Web3.0 dünyasının sunduğu ayrıcalıklar markaların “metaverse”de yer almasını cazip hale getiriyor.

Damat Tween de dönüşen alışveriş alışkanlarına uyum sağlama konusunda moda sektörüne yine öncülük ediyor. “Metaverse”ye GoArt ile adım atan Damat Tween, müşterilerine yeni koleksiyonunu sanal dünyada deneyimleme imkanı sunuyor.

Bu sayede kullanıcılar, fiziksel dünyadaki gardırop stillerini avatarlarına da aktararak eş zamanlı bir stil oluşturma ayrıcalığını yakalayacak.

Damat Tween, aynı zamanda mevcut ve potansiyel müşterilerine sunduğu teşvik kampanyaları ile de sanal evrende kendi ekosistemini oluşturarak yeni bir deneyim alanı yaratıyor.

GoArt sanal evreni “Hareket et ve kazan” mottosuna temellendirdiği “Move To Earn” konsepti ile kullanıcıların daha aktif bir şekilde ekosistemde var olmasına olanak tanıyor. Damat Tween portalından geçen kullanıcılara vadedilen ayrıcalıklar şu şekilde sıralanıyor:

“Damat Tween portallarına enerji harcamadan girebilme ve geçişlerde 'Damat Puan'ları toplayabilme, MTE tokenler ile marka NFT’leri ve Damat Tween indirim kuponları toplayabilme, fiziksel dünyadakine eş değer mağaza kültürü, beğendikleri tasarımları detaylı bir şekilde deneme fırsatı, tarzını kişisel avatarları ile ortaya koyma.”

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.