Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Yağmurlu
Samsun
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

DeFacto, yeni yıl hediyesi arayışında olanlara geniş koleksiyon sunuyor

İSTANBUL (AA) – DeFacto, yeni yıl hediyesi arayışında olanlar için birçok seçeneği bir araya getirerek geniş bir koleksiyon sunuyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, koleksiyonda yer alan kazaklar; baston şekerler, geyik desenleri ve kar taneleriyle öne …

DeFacto, yeni yıl hediyesi arayışında olanlara geniş koleksiyon sunuyor
11 Aralık 2023 16:53
67
A+
A-

İSTANBUL (AA) – DeFacto, yeni yıl hediyesi arayışında olanlar için birçok seçeneği bir araya getirerek geniş bir koleksiyon sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, koleksiyonda yer alan kazaklar; baston şekerler, geyik desenleri ve kar taneleriyle öne çıkıyor. Her yaş grubu için tasarlanan yılbaşı konseptli kazaklar, yeni yıl heyecanını günün her anında yaşamak isteyenleri bekliyor.

DeFacto'nun yılbaşına özel tasarlanan ev giyim koleksiyonu ise yeni yıl heyecanını sevdikleriyle birlikte evde yaşarken şıklığından ödün vermek istemeyenlerin tercihi oluyor. Yılbaşını temsil eden renklerin ön plana çıktığı koleksiyonda, iç giyimden pijamalara, çoraplardan aksesuarlara uzanan geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Muhabir: Uğur Aslanhan

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.