Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 25°C

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bayburt’ta ziyaretlerde bulundu

BAYBURT (AA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bayburt'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Babacan, Bayburt programı kapsamında, Şeyh …

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bayburt’ta ziyaretlerde bulundu
20 Temmuz 2022 18:54
179
A+
A-

BAYBURT (AA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bayburt'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Babacan, Bayburt programı kapsamında, Şeyh Hayran Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Daha sonra partisinin il başkanlığının açılışını yapan Babacan, burada vatandaşlara seslendi.

Partisinin il binasında basın mensuplarıyla da bir araya gelen Babacan, DEVA Partisi olarak Türkiye'nin sorunlarına sıhhatli, gerçekçi analizler yaptıklarını söyledi.

Problemlere açıkça işaret ettiklerini belirten Babacan, şöyle konuştu:

“Bu sorunlar neden var? Bu krizler niye çıkıyor? Bu sorunları tespit ediyoruz. Bunları korkmadan açık bir şekilde dile getiriyoruz ki Türkiye'de şu anda o bile büyük bir hizmet. Problemlere açıkça işaret etmek, açıkça çiftçimizin, memurumuzun, emeklimizin derdini dillendirmek bizim çok önemli vazifemiz. Ama biz sadece dertlenen, dertleri paylaşan siyasi parti değiliz. Aynı zamanda çözüm üreten bir siyasi partiyiz ve her alanda çözümler üretiyoruz ve bunları da eylem planları adı altında açıklıyoruz.”

Babacan, daha sonra Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası ile Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Muhabir: Şükran Yücel

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.