Dolar 32,2841
Euro 35,0359
Altın 2.474,99
BİST 10.484,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C

Devlet Tiyatrosu Genel Müdürü Kurt, Trabzon’da ziyaretlerde bulundu

TRABZON (AA) – Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürü Mustafa Kurt, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO …

Devlet Tiyatrosu Genel Müdürü Kurt, Trabzon’da ziyaretlerde bulundu
5 Kasım 2021 12:27
235
A+
A-

TRABZON (AA) – Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürü Mustafa Kurt, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu ile bir süre görüşen Kurt, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ustaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı bir sezon geçirmelerini temenni etti.

Kurt, daha sonra TTSO Başkanı Hacısalihoğlu'nu ziyaret ederek şehirde kültür sanat konusunda yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Trabzon'un geçmişten gelen kültür ve sanat birikimini artırarak sürdürmek için Devlet Tiyatroları olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kurt, “Trabzon'da gerçekten çok iyi bir tiyatro izleyicisi var. Ayrıca Uluslararası Tiyatro Festivaline sahip özel illerden birisi. Bu kimliğini daha da ileriye götürmek için şehrin dinamikleriyle güzel çalışmalar yapmayı arzuluyoruz.” dedi.

Hacısalihoğlu da oda olarak Trabzon'daki kültür ve sanat faaliyetlerini desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek “Trabzon sanatın her dalında önemli isimler çıkarmış, sanat geleneği çok eskilere dayanan bir şehir. Bu kimliğini geleceğe taşımak için sanatçıları ve kurumları destekliyoruz.” diye konuştu.

Kurt, TTSO Özel İpekyolu Müzesini ziyaret ederek eserler hakkında Hacısalihoğlu'ndan bilgi aldı.

Ziyaretlerinde Kurt'a, Trabzon DT Müdürü Elvan Saliha Karahasan eşlik etti.

Muhabir: Ülkü Parlakyıldız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.