Dolar 42,5291
Euro 49,5628
Altın 5.744,63
BİST 11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 14°C

Doğa Koleji deprem bölgesine yardım eli uzatıyor

-Doğa Kolejinin oluşturduğu Kriz Masası ve Koordinasyon Ekibi’ne gelen yardım taleplerine gönüllü öğretmenler cevap veriyor. Depremden etkilenen tüm iller için oluşturulan toplamda 250 gönüllü Doğa öğretmeni, 1000’den fazla aileye destek oldu

Doğa Koleji deprem bölgesine yardım eli uzatıyor
11 Şubat 2023 13:27
196
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin öncülüğünde depremin ilk günü başlatılan yardım kampanyası ile Doğa Koleji kampüslerinde toplanan 10 tır yardım malzemesi AFAD’a teslim edildi.

Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, Doğa Koleji'nde, depremin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için 6 Şubat itibarıyla yardım faaliyetlerini ve deprem bölgesindeki kampüslerini organize edecek ve resmi kurumlarla iş birliği içinde çalışacak “Kriz Masası ve Koordinasyon Ekibi” kuruldu. Doğa Koleji deprem bölgesindeki tüm kampüslerini, depremzedelerin barınma ve yemek ihtiyaçlarını karşılamak için açtı.

Türkiye’deki tüm kampüsleriyle deprem bölgeleri için tek yürek olan Doğa Koleji'nin oluşturduğu Kriz Masası ve Koordinasyon Ekibi’ne gelen yardım taleplerine gönüllü öğretmenler cevap veriyor. Depremden etkilenen tüm iller için oluşturulan toplamda 250 gönüllü Doğa öğretmeni, 1000’den fazla aileye destek oldu.

Doğa Koleji gönüllü öğretmenleri, bundan sonraki süreçte de yardım taleplerine cevap vermeye devam edecek. Doğa Koleji yetkilileri, [email protected] e-mail adresinden veya 444 36 42 telefon numarasından deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerinin ve deprem bölgelerine yardımda bulunmak isteyenlerin kendilerine ulaşabileceklerini bildirdi.

-10 tır yardım malzemesi AFAD’a teslim edildi

Doğa Koleji'nin depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve onlara destek olmak adına başlattığı yardım malzemeleri toplama kampanyasına ise başta Doğa ailesi olmak üzere tüm yardımsever vatandaşlar destek verdi. Elektrikli ısıtıcı, katalitik, çadır, kıyafet, hijyen seti, powerbank, pil, bebek ürünleri, gıda gibi binlerce ürünün getirildiği Doğa Koleji kampüslerinde yardım malzemeleri kategorilere ayrılarak kolilendi. Tüm yardım malzemeleri Doğa Koleji öğrencileri ve çalışanları tarafından 10 tıra yüklenerek AFAD’a teslim edildi.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.