Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 22°C

DS Automobiles, Paris’te Tour d’Argent’ın yeniden açılışına destek oluyor

İSTANBUL (AA) – DS Automobiles, Paris’in en ikonik restoranlarından Tour d’Argent’ın yeniden açılması sebebiyle özel bir ortaklığa daha imza attı.DS Automobiles'dan yapılan açıklamaya göre, 1582 yılında kurulan, Seine Nehri üzerinden Notre-Dame de Par…

DS Automobiles, Paris’te Tour d’Argent’ın yeniden açılışına destek oluyor
29 Eylül 2023 15:59
57
A+
A-

İSTANBUL (AA) – DS Automobiles, Paris’in en ikonik restoranlarından Tour d’Argent’ın yeniden açılması sebebiyle özel bir ortaklığa daha imza attı.

DS Automobiles'dan yapılan açıklamaya göre, 1582 yılında kurulan, Seine Nehri üzerinden Notre-Dame de Paris Katedrali’nin olağanüstü manzarasına sahip Tour d’Argent, bir yılı aşkın bir çalışmanın ardından kapılarını yeniden gastronomi tutkunlarının ziyaretine açtı.

Fransız gastronomi uzmanlığının dünyaca ünlü sembollerinden Tour d’Argent, birkaç yüzyıl boyunca dünyanın en ünlü simalarını ağırladı.

DS Automobiles, bu özel açılış için özel olarak tasarlanmış bir DS 9 üretti. Tour d’Argent, böylelikle en prestijli müşterilerine eşlik edecek bir DS 9’a da sahip oldu. Tour D’Argent imzası ve restoranın arması ile tasarlanan DS 9 Opera E-Tense 250’de, bir Paris yaşam tarzı deneyimi sunuyor.

Restoranın yaklaşık 300 bin şişelik efsanevi mahzeni de dünyanın en prestijlilerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu eşsiz deneyim Fransız gastronomi tarihinin bir parçası olarak öne çıkıyor.

İlk kez 1933 yılında Michelin Rehberi tarafından Üç Yıldız verilen Tour d’Argent, mimar Franklin Azzi liderliğinde bir yılı aşkın çalışmanın ardından yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı. Şef Yannick Franques, Tour d’Argent mutfak mirasından gelen ve restoranı böylesine ünlü kılan klasik tarifleri geliştirmenin yanı sıra yeni tarifler de sunuyor.

Restoranın 5. katında, en iyi Fransız el sanatları atölyeleriyle birlikte tasarlanan yeni bir daire, misafirlerini mekanın konukseverlik, kalite ve samimiyetten oluşan tarihini paylaşmaya teşvik ediyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.